tuntutan dan etika ketika berdoa

January 30, 2010
Apabila seorang hamba berdoa kepada Allah, nescaya Allah akan mengabulkan doanya dan tidak akan membiarkan doanya itu kosong sahaja. Tetapi ...
tuntutan dan etika ketika berdoa tuntutan dan etika ketika berdoa Reviewed by dieya on January 30, 2010 Rating: 5

dan sebenarnya

January 27, 2010
tajuk entri kali nih x berkaitan dgn lagu yuna tu pon..aku sngajer letak sbb terlintas kat otak..owh ketika aku menaip nih aku terbau masak...
dan sebenarnya dan sebenarnya Reviewed by dieya on January 27, 2010 Rating: 5

saya mahu menjerit

January 18, 2010
saya merasa sgt kecewa, hyper tension dan asyik berduka lara..saya kurang minat utk makan, tidak lagi gembira, dan masih menunggu. rasa mau ...
saya mahu menjerit saya mahu menjerit Reviewed by dieya on January 18, 2010 Rating: 5

saya sgt stress

January 14, 2010
saya sgt stress di saat ini..sy rs mau menjerit.mau bgtaw semua org sy sgt tertekan dgn keadaan sekeliling. tp mst org kate sy gila. sy x gi...
saya sgt stress saya sgt stress Reviewed by dieya on January 14, 2010 Rating: 5

Selamat datang Tahun Baru...

January 12, 2010
even da masuk tanggal 12jan10..aku rs still xlambat nak wish happy new year n berkongsi cerita azam aku tahun 2010 nih..kalau dl time skol...
Selamat datang Tahun Baru... Selamat datang Tahun Baru... Reviewed by dieya on January 12, 2010 Rating: 5

lelah

January 09, 2010
skang ni cepat betul air mata nih nak melimpah keluar..buang tebiat ke ape aku pon tak tahu..org ckp sket jer da nak nangis..leleh btl la. h...
lelah lelah Reviewed by dieya on January 09, 2010 Rating: 5

satu kisah

January 09, 2010
dari mana patot aku mula bercerita tentang dia aku pon tataw. aku serius minat giler kat dia. ms mula2 dl pon aku yg branikan diri msg dia t...
satu kisah satu kisah Reviewed by dieya on January 09, 2010 Rating: 5

saat aku kelaparan..

January 08, 2010
aku menulis sementara mnunggu cik tun smpi umah..aku kelaparan..berada dalam situasi dimana perut yg kosong melonjak2 minta di isi mmg memed...
saat aku kelaparan.. saat aku kelaparan.. Reviewed by dieya on January 08, 2010 Rating: 5

teruklah..fiuhhh

January 08, 2010
perasaan ketika ini sgtlah teruk..rsnya setiap hari adalah teruk..payahnya nak positivekan diri..sgt geram...kan senang if diri boleh jadi s...
teruklah..fiuhhh teruklah..fiuhhh Reviewed by dieya on January 08, 2010 Rating: 5

kenapa..sbb bukan dari hati..

January 07, 2010
td singgah ke blog2 kwn terchenta..akibat bnyk bergaul dgn mereka bahasa,diri,perangai aku semakin terikut dgn cara depa la..aishhh.aku memb...
kenapa..sbb bukan dari hati.. kenapa..sbb bukan dari hati.. Reviewed by dieya on January 07, 2010 Rating: 5

aku yg terpilih..

January 07, 2010
kenapa aku? bukan org lain..kenapa bukan dia atau sesiapa saja...adakah aku dikira sebagai tidak bersyukur dgn kehidupan aku? mempersoalkan ...
aku yg terpilih.. aku yg terpilih.. Reviewed by dieya on January 07, 2010 Rating: 5

SaHabaT Lama..

January 03, 2010
en3 ni sngaje aku tulis khas utk meluahkan ketidakpuasan hati aku pd sahabat lama aku..mungkin jika dia terbaca en3 nih dia tahu apa peras...
SaHabaT Lama.. SaHabaT Lama.. Reviewed by dieya on January 03, 2010 Rating: 5

--bercampur+++

January 03, 2010
salam..selepas mencuba hampir setengah tahun yg lalu aku kembali menulis entry kat blog yg aku hampir lupa kewujudannya. smpi aku terpaksa r...
--bercampur+++ --bercampur+++ Reviewed by dieya on January 03, 2010 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.