aishhh kenapa nih

otak saya sedang mereng memikirkan apa yg berlaku di sekeliling..mahu sj menjerit sekuat hati dan meluahkan apa yg terbuku. tp sy xblh menjerit sekarang. mungkin orang akan baling kasut atau memaki hamun atau lebih teruk menjerit semula ke arah saya...dgn diiringi perkataan kesat.. adus.. kenapa nih..

sy rs bukan sy sahaja mengalami depression sebegini..org2 yg seumur, sebaya, sekawasan dgn sy juga turut merasainya.puas sy bersabar hingga hilang sabar..tapi sy tidak boleh bersabar lagi..sy rs mahu termuntah kerana level stress berada di level tertinggi sekali. OMG.

kitaran kehidupan sy bukanlah tentang kesedihan sahaja. ada juga hal yg gembira tapi tidak lama gembira itu singgah di dlm hidup sy, oleh yg demikian sy selalu ter miss utk bercerita tentang kegembiraan hidup sy ini. hurmm apa mahu jadi ni. sebagai contoh utk perkara yg gembira ialah..sy err..entahlah perkara terakhir yg menggembirakan sy ialah sy sempat dtg kerja pada waktunya..walaupun berkejaran dan terpaksa menolak org dipintu kuar putra utk berjalan lebih laju..

sy kini resah..utk sesuatu yg tidak pasti..
aishhh kenapa nih aishhh kenapa nih Reviewed by dieya on April 05, 2010 Rating: 5

No comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Contact


Powered by Blogger.