SeLamat ULang TAhun..

Selamat ulang tahun


Eh betul ke wish macam tu, macam lagu imran ajmain kan3. Well saya tahu saya telah terlambat mengupdate entry berkaitan ulang tahun, hari kelahiran kawan, teman rapat saya cik NADIAH AINI YUSOF yang ke 25 pada tangal 23 october yang lalu. Dengan ucapan semoga Berjaya merubah diri sendiri..

ini la besday gurl...mangsa d tempat kejadian
Oleh sebab tiada masa nak mencari hadiah, (sungguh pemalas nak cari hadiah tapi amat gembira menerima hadiah.ihihihihi) jadi mengajak cik nad a.k.a birthday gurl makan-makan di Secret Recipe KLCC di petang yang hening.

bukan kedekut atau tdk mampu..bersederhana lebih baik dari membazir..

sedap..

tom yam yg memang aku xreti nak sebut nama dia..recomended by SR but not me

hope dapat makan2 lagi di masa hadapan.
SeLamat ULang TAhun.. SeLamat ULang TAhun.. Reviewed by dieya on November 09, 2010 Rating: 5

2 comments:

  1. salam, odie, thank u sooo much for the birthday treat. honestly, i sgt appreciate. specially the reminders which u gave. i know and pray we be good friends forever, inshaAllah

    ReplyDelete
  2. insyaAllah andai di izinkan..cheer up i doakan u always bahagia..dalam erti yg sebenar

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Contact


Powered by Blogger.