Salam,

tak dapat nak type entry panjang2..
just nak bagitaw aku dah selamat melahirkan baby boy - Ikhwan Hafeez on 1st September aritu, raya ke 3
tggu aku kuat baru update lagi la..

now nak jaga baby..

3 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. babe...tahniahhhhhhhhh,
    sukenya akuuuu :)

    say hello to anak angkat aku tu hehe

    BalasPadam
  2. congratz dieya and selamat berpantang! =)

    BalasPadam

Catat Komen

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Lebih baharu Lebih lama