entry takde motif

Ni taip sebab bosan. Bosan encik suami tak balik dari office lagi so macam frust menonggeng bila jaga anak sorang-sorang. Penat tuh. nak mengarut pun takda idea. Tadi jalan-jalan kat blog orang and semak-semak mukabuku yang amat membosankan tu. Ingat nak chat dengan sapa-sapa yang online tapi apekejadahnya maghrib-mghrib orang nak layan. Orang sibuk nak solat je.

Aku? ye nak solat la ni. Takut baby terjaga and melalak so terpaksa la solat kat tepi dia ni, kat ruang tamu. Ceh macam besar je rumah tamu nak tulis kat sini.

Online sebenarnya nak tolong anak sedara applykan sekolah teknik dia, cam bengong-bengong lak sebab aku tak taw yang just boleh mintak 1 sekolah je. Sebab sekali isi and if nak apply lagik kire just update info bukan permohonan baru. Nak kena tanya semula la mana pilihan hati mak dia nak suh anak dia belajar kat negeri mana.
Ok dah la kot. Bye. Entry tak de motif.
entry takde motif entry takde motif Reviewed by Rodiah Amir on October 20, 2011 Rating: 5

No comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Contact


Powered by Blogger.