kerja laju- laju

Harini kerja keras sekeras kerikil. Nampak sangat aku tipu. Kerikil tu aku teringat novel sekolah dedulu. Kerja keras tak tipu la. Memang aku marah pepagi buta tadi. Bos dah hantar email suh buat kerja laju-laju. Eh gila kau laju-laju.

Ok tak boleh marah tapi geram je. Boss kan mana leh lawan. Semua bos cakap is benar belaka. sangat benar walaupun apa yang bos nak tak bertimbang rasa, sangat mengarut dan menyakitkan hati. Ye saya sayang bos saya.

Baru siapkan kerja satu. Harini nekad siapkan kerja lagi satu supaya saya boleh siapkan kerja berikutnya sebelum esok. Oh masa amat sedikt dan kenapa masih menaip di blog ni. Ok pergi buat kerja sekarang. Rasa otak macam robot dah ni. 

Perkara yang menggembirakan berlaku bila saya skip lunch arini. rasa perut mcm slim sikit. mungkin berat dah turun. ok nampak sgt menipu. sekian. 
kerja laju- laju kerja laju- laju Reviewed by Rodiah Amir on March 13, 2012 Rating: 5

1 comment:

  1. kejam bos ko soh buat kerja laju2.kalau robot msti dah hang.

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Contact


Powered by Blogger.