yang berlaku tadi


Harini hari pemalas. Since pagi kena stand by untuk event office so kerja nya is tengok2 orang wat kerja, makan dan jumpa bos.

So gambar ni aku amik sambil aku buat kerja. Tengok jela yer. Tetibe teringat hukum jangan upload gambar yang tak tutup aurat *ada gambar aku cancel nak upload..so ni yang balance ler.

towards 30/3

kuih talam cendul yg ada 2 warna tu..sedap wooo

kuih cucur badak n apam.manis sekali

ni dato' A n org kuat dia

ni guest

guest lagik

tukang control majlis..

ni sengaja kasik senget

Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Matched Content Adsense

Copyright © Rodiah Amir. Designed by OddThemes