Ikhwan yang botak sudah

 As salam,

Yea...selamat hari selasa guys..moga semua ceria menjalani kehidupan dengan sebaik-baiknya. Last weekend aritu activity agak padat dengan plan yang x dirancang..eh yeke..hahhaha ok yang aku ingat aku and husband potong rambut ikhwan..dari ada rambut to botak.. hari sabtu hari bersuka ria menyegarkan diri buat rawatan muka..eh facial. Then jalan-jalan cari baju raya..tapi tak jumpa yang berkenan pun.

First potong rambut ikhwan is masa umur dia 8 bulan lebih kot..then second time potong sebab gonggot..eh paham gonggot tu apa..maksud dia is macam potong tidak sekata..ada yg terpendek..

ni masa 8 bulan bercuti di kampung 
setelah dipotong rambut nya
setiap kali tangkap gambar mesti pose cmni 
Ikhwan yang botak sudah Ikhwan yang botak sudah Reviewed by Rodiah Amir on June 12, 2012 Rating: 5

4 comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Contact


Powered by Blogger.