Dashboard aku demam.. tolong ini masalah ni

Sejak dari semalam bila log in ke blogspot jadi macam ni. 
Tak keluar la pulak entry dari semua blog yang aku follow. 
Yang keluar cuma entry blogger paling latest aje. 
Bila tekan view more tak jadi apa-apa pun. 
Ini dah masuk hari ke dua. Dashboard aku demam ke? Seksa nya la hai.
Ada sesiapa boleh tolong? 



Dashboard aku demam.. tolong ini masalah ni Dashboard aku demam.. tolong ini masalah ni Reviewed by Rodiah Amir on June 25, 2014 Rating: 5

No comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Contact


Powered by Blogger.