Assalamualaikum. 

Ha sensasi tak tajuk. Walau dah lapuk akak gigih cari berita pasal pelakon kesukaan akak ni. Tak lain tak bukan Noor Khiriah la. Suka sangat dengan bakat dia berlakon. Nak pulak kalau bergandingan dengan bestfriend dia yang kuat melatah tu si Ida Moin.

Cerita paling terkesan tengok Khiriah ni berlakon yang cerita dia sesat tu. pakai jubah hitam dan akhirnya meninggal kena langgar kereta depan rumah. amboih tragik uih. Selalu gak ulang tayang cerita tajuk Jubah Hitam kalau tak silap.

Ok la bukan nak cerita pasal lakonan kak Khiriah tapi lebih tertarik dengan apa yang dia bagitahu:

Buat waktu ini, Noorkhiriah ingin memberikan tumpuan kepada perniagaan jubah Muslimah dan jus. "Jus yang saya jual bagus untuk merawat dalaman wanita. Kalau ada yang hendak mengetahui lebih lanjut, mereka boleh ikuti Instagram saya di bawah nama @khiriah17," katanya yang mengaku turut berminat menyertai program berbentuk Islamik selepas bersara daripada bidang seni. 
Dan dengan besar hati nya akak nak umumkan yang akak pon in sha Allah akan jadi sebahagian dari team Kak Khiriah untuk menyebarkan benda elok khususnya kepada kaum wanita. Jus BidanDara. In Sha Allah di lain waktu pasti aka nada perkongsian pasal JusBidanDara.

Antara khasiat Jus BidanDara ialah; wanita yang ingin kekal sihat bertenaga, merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, menghilangkan bau badan, melawaskankan pembuangan dan banyak lagi.

Sesuai diminum oleh semua wanita seawal umur 16 tahun. Larangan keras kepada ibu mengandung, orang yang makan ubat berjadual dan berpenyakit kronik sahaja.


Siapa yang berminat nak dapatkan Jus ni boleh whatsapp ye 017 – 927 0848. Postage setiap hari dan COD di WangsaMaju, KL. 


Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Terbaru Lebih lama