Tips Ketiak Cerah

Assalamualaikum.

Dah lama tak sharing manfaat waxing dengan semua.
Ada sesetengah manusia amat sensitive dalam menjaga penampilan diri.
Baik luaran mahupun dalaman.

Ada yang bertuah tu, tak perlu jaga sangat pun badan masih ok.
Ada yang malang tu hormone kemain banyak terus berbulu penuh satu badan.

Wah menakutkan sangat. :(

Selalu dengar cerita dari kawan-kawan terseksa dengan kehadiran bulu di tempat yang tak sepatutnya.
Paling common ialah kaki, sebab tersalah langkah masa kecil nak cuba-cuba cukur bulu kaki dengan pisau cukur.

End up bulu tumbuh lebih kasar dan banyak. Terus tak boleh terima kenyataan bulu tumbuh macam jantan.

Itu kes kaki, kalau kes ketiak pulak, ketiak jadi gelap dan kusam.
Siap pakej badan berbau sebab pori tersumbat.

Lepas bercukur pori tersumbat dengan deodorant bercampur daki lepas tu bulu tak dapat tumbuh dengan sempurna. Tersumbat.

Boleh akibatkan jerawat/nanah sekaligus badan berbau. Sakitnya la hai. Itu pengalaman sendiri. walhal setiap kali mandi mesti sental kuat-kuat.

Tapi lepas waxing ketiak ni, masalah tu dah tak timbul. Alhamdulillah syukur sangat.
Ketiak lebih cerah dan masalah bau hilang terus.

Kalau lupa nak apply deodorant pon tak risau.

Tu sebab masih setia menjadi pengedar wax dan pengguna tegar J

Siapa nak tahu lebih lanjut or nak berkongsi pengalaman boleh whatsapp Kak Diah 017-9270848