Assalamualaikum,

2017 dah nak sampai ke penghujung. Alhamdulillah masih berjaya lalui detik-detik terakhir sebelum masuk tahun baru.

Teringin nak recap semua memory kita tengok jela gambar yang di kongsi sepanjang 2017 dekat Instagram. Tak perlu susah 2017best nine kan ada.



Kalau korang teringin nak buat juga meh sini nak ajar:

Click link https://2017bestnine.com/

Masukkan Instagram ID dan tekan Get

Nanti gambar and akan appear ok

Cuma pastikan account Instagram anda di setkan public.

Tak boleh private ok. 

Selamat mencuba!


2 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Catat Komen

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Lebih baharu Lebih lama