Jalan-Jalan Sempena Christmas

Assalamualaikum,



Memandangkan mak buyung hanyalah menunggu hari untuk melahirkan tapi teringin sangat nak berjalan jadi pujuk en suami berjalan cuci mata dalam mall je la.

Itu pun pilih mall paling dekat dengan rumah. Senang kalau jadi apa-apa. Konon kuat la nak jalan lama-lama, bertahan untuk 2 jam je. Seram nak renyahkan badan. Dalam dua jam sempat brunch dan cuci mata tengok decoration Chrismast di Melawati Mall.

Dua benda yang aku suka dekat sini selain pilihan makanan ialah, kebersihan tandas dan lift tranparent super laju. yeay. Tak perlu tunggu lama dan syok kalau naik lift dapat tengok pemandangan luar. Dasar orang Felda betul punya perangai hahhahaha.
Kami pilih NY Steak Shack untuk brunch. Sebab dah lambat untuk breakfast terus cari makanan heavy. Sedap dan puas hati. Untuk kami berempat makan harga adalah RM100. Ok la kan? Sesekali. Next entry aku share apa kami makan.

Kenapa suka pergi ke Mall masa ada festival? Of cos sebab Mall put an effort nak decorate jadikan tempat tu meriah. Bets sangat.






5 comments:

  1. take care mak buyung.. jalan la selagi boleh. cuma hati2 la k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah berjaga-jaga tak de la lasak sgt..tq

      Delete
  2. cantik kan deco deco dalam mall setiap kali nak festival. btw, dah tunggu hari ke? Awat macam kecik jaaa. Jeles. Saya membesar dengan jayanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh perut nampak kecik dlm gambar walhal realiti mcm mengandungkan twin hahahah tu org ckp la.. Awak pregnant jugak ye? Semoga selamat melahirkan ye

      Delete
  3. salam perkenalan dari Liez... semoga proses melahirkan nanti lancar....

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.