Keputusan Akhir Gegar Vaganza Musim ke-4 2017


Assalamualaikum,

Keputusan yang agak memeranjatkan untuk pemenang tempat ke 6 hingga ke tiga. Yang juara dan Naib Juara rasanya semua dah boleh agak.

Kalau ikut selera aku malam tadi paling menghiburkan adalah Tia Jinbara, tapi Aishah memang tak dinafikan suara dia power. Terbukti Legend.

Ada dua tugasan yang peserta kena perform. Kena Perform Lagu Solo dan Lagu Battle. Yang battle memang enjoy dengar. Rasanya tahun ni season aku paling suka.


Jom tengok siapa yang menang.

Juara: Aishah (Wang Tunai RM100,000)

Naib Juara: Liza Hanim (Wang Tunai RM50,000)

Tempat Ketiga: Lan Solo(Wang Tunai RM30,000)

Tempat Keempat: Hazami (Wang tunai RM20,000)

Tempat Kelima: Firman (Wang tunai RM15,000)

Tempat Keenam: Tia Jinbara (Wang tunai RM10,000)

Lepas tu Dato Vida ada bagi hadiah tambahan barang kemas. Wowo sangat murah rezeki peserta-peserta.

Tahniah untuk yang menang. 

*ada lagi hadiah lain nanti aku update info. 

6 comments:

  1. wahhh aishah memang buat comebacklah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Final rsnya dia all out, mggu sbeelumnya suam2 je

      Delete
  2. every week aishah tak struggle pun nak jadi the best. in the end juara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki dia menang. Hihihi. Tapi final memang nampak dia menyerlah la

      Delete
  3. Yeayyy! Tahniah Aishah! The Living Legend. Suara Aishah memang best dengar <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suara dia sesuatu sangat kan, beza time bercakap n nyanyi.

      Delete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.