Wawawax | Berapa lama Bulu Nak Tumbuh Semula

Assalamualaikum,

Hai semua. Khas untuk yang bertanya pasal Wawawax ni. Kalau guna Wawawax ni nanti bulu berapa lama ambil masa nak tumbuh semula?

Lepas tu bulu makin kasar ke? Sama macam guna pencukur ke kesan dia?
Ok meh akak nak jawab segala kesulitan tu.


Kalau awak gunakan Wawawax ni, bulu yang tercabut adalah dari akar umbi berbanding dengan pencukur yang hanya potong bulu di atas permukaan kulit sahaja. TAK SAMA kesannya. Bila mencukur selepas 2 hari bulu dah naik semula ya.

Tapi dengan Wawawax, Bulu yang tumbuh ambil masa lebih lama. Tengok jela gambar bawah ni, antara kajian yang telah dijalankan paling awal 2 minggu baru bulu ambil masa nak keluar semula.
Ada part yang paling lama 2 bulan ok.

Ini antara kelebihan utama kenapa customer memilih Wawawax. Awak yang baru nak berjinak nak kenal Wawawax meh whatsapp 017 9270848 akak explain lebih detail.

Tak rugi mencuba. Harga hanya RM33 dan segera dapatkan sementara stock masih ada.

Jom follow Instagram sis  instagram.com/wawawaxfor.u

Whatsapp Click Sini


0 comments:

Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.