Wawawax | Bulu Tumbuh Lebih Halus & Lambat Selepas Waxing - www.rodiahamir.com

Love to talk about my Life, Food, Recipe, Parenting, Beauty, Entertainment , & Travel

Breaking

Home Top Ad

Dec 5, 2017

Wawawax | Bulu Tumbuh Lebih Halus & Lambat Selepas Waxing

Assalamualaikum,

Soalan:

Sis, kalau saya guna Wawawax nanti berapa lama pula bulu akan tumbuh ye? Nanti bulu tumbuh lagi lebat dan kasar tak?

Jawapan akak:

Ni Antara soalan top bila customer whatsapp tanya pasal berapa lama tempoh bulu akan tumbuh semula selepas waxing. 

Sebab risau bila waxing and then tumbuh macam lalang, panjang dan kasar. 

Awak jangan risau.

Untungnya awak yang ber waxing ni bulu yang tumbuh selepas waxing adalah lebih halus dan lambat tempoh nak tumbuh semula ya.  

Waxing ni jauh beza dengan shaving.

Kalau Wawawax dia akan mencabut bulu sehingga akar umbi, manakala shaving hanya akan memotong bulu di permukaan kulit sahaja. 

Sebab tu kadar pertumbuhan bulu selepas waxing mengambil masa dan bergantung juga dengan hormone seseorang.

Tengok je Gambar akak share kat bawah tu, itu berdasarkan kajian yang telah pihak kami jalankan. 

Nak cuba Wawawax? Malu nak tanya soalan kat sini, 

boleh email: rodiah.amir@gmail.com atau whatsapp je 017 9270848.


*Bonus – dah almost setahun akak waxing ketiak. Bulu ketiak malu nak tumbuh dah tau. 


Jom follow Instagram sis  instagram.com/wawawaxfor.u


Whatsapp Click Sini