Wawawax | Girlfriend aku ada misai - www.rodiahamir.com

Love to talk about my Life, Food, Recipe, Parenting, Beauty, Entertainment , & Travel

Breaking

Home Top Ad

Dec 13, 2017

Wawawax | Girlfriend aku ada misai

Assalamualaikum,

Hai semua awak kat luar sana?
Ha ada yang sama macam masalah kat atas tak?
Jangan malu meh akak nak share pengalaman akak sendiri.

Dedulu masa Sekolah Menengah kan, masa zaman muda belia ni la salah satu masalah akak tau.
Paling memalukan bila Boifren monyet akak tegur misai akak.
Siap nak belikan krim hapuskan bulu.


Hoi berani betul eh tegur misai i.
hahhaha masa ni tahap konpiden jatuh merudum
Rasa nak cabut muka letak kat tempat lain.
End up response macam krik..krik..krikk..

Sebenarnya misai kat atas bibir akak ni tak la tebal or banyak macam jejantan tu
Tapi masih kelihatan sebab akak berkulit cerah.
So masalah misai ni telah menghantui akak sejak dulu lagi.

Masa tu pendedahan kepada produk-produk hapuskan bulu tak banyak macam sekarang
Bersyukur sangat akak masih waras akak tak gunakan Veet, Pencukur, Cream Sapu semua tu
Kalau pakai benda alah tu mesti habis la tumbuh tebal macam hutan.

Sampai la akak jumpa wax ni.
Lepas study pasal baik buruk waxing memang terus pilih wax la.
Eh bagus tau bila waxing, selain dari mencabut bulu sehingga ke akar umbi,
bulu yang tumbuh semula pun lebih halus dan ambil masa lama nak tumbuh semula.

Kalau tanya akak guna apa nak hapuskan bulu? Mestilah akak guna Wawawax Organic Hair Removal.


Ni la jantung hati yang telah menyelamatkan akak dari terus malu. Hilang terus masalah berbulu akak tu. So Perempuan yang bujang, dah kahwin atau sesiapa sahaja yang ada masalah bulu yang tak dapat dibendung meh akak tolong.

Boleh email or whatsapp la 017 9270848. Jangan segan jangan malu. Akak janji beri nasihat terbaik untuk awak kat luar sana. Nak tahu lebih lanjut contact akak ya.

Jom follow Instagram sis  instagram.com/wawawaxfor.u

Whatsapp Click Sini

4 comments:

  1. Huhu. Bagus juga produk ni kan kak. Salam singgah kembali. GV dah follow blog akak. Terbaik kak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah produk memang bagus. Terima kasih sudi follow. Salam ukhwah

      Delete
  2. Uish! Terkejut saya baca tajuk nih hahaha

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.