Jom Sertai Team Blogger Pantai Timur #BPT - www.rodiahamir.com

Love to talk about my Life, Food, Recipe, Parenting, Beauty, Entertainment , & Travel

Breaking

Home Top Ad

Jan 28, 2018

Jom Sertai Team Blogger Pantai Timur #BPT



Assalamualaikum,

Antara salah satu azam tahun 2018 adalah nak tambahkan kenalan dan mantapkan ilmu di laman sosial macam Facebook, Instagram dan termasuklah Blogspot. Tujuan utama adalah nak memantapkan ilmu untuk menyapot kih3 perkataan yang telah dirojakkan azam utama iaitu bekerja dari rumah dan berniaga secara online.

Hanya orang berilmu akan sampai tempat di tuju. Ha gitu.

Baru-baru ni ambil kesempatan untuk join Team Blogger Pantai Timur (BPT). Ha kenapa BPT? Apa kaitannya aku dgn BPT? Antara sebab kukuh adalah aku ni merupakan anak jati Pahang walaupun rezeki sekarang menetap di KL. Lain sebab adalah Allah bukakan pintu hati nak join.


Ok tujuan penubuhan Group ni adalah nak satukan semua blogger yang ada kaitan dengan Negeri Pantai Timur. Tak kisah la menetap ke, bekerja ke, lahir dekat sana ke. So layak untuk join team BPT.

Serius syok ahli-ahli team BPT. Bukan tu je, banyak ilmu yang dikongsi dan mereka semua baik yakmat dengan sesama ahli. Senang kan nak dapat pahala. Sambil membina ukhwah sambil menambah ilmu. Pendek kata tak rugi la kalau join.

Join mana-mana team bukan bermaksud kita tak nak kawan blogger lain ya, kita tak sombong. Kita masih ber blog walking dan sudi je bekerjasama. In sha Allah. Akhir kalam, tenkiu Geng BPT sudi terima kita seadanya. Semoga ukhwah yang dibina jadi asbab bertemu di Syurga. Aamiin.
Siapa team BPT?? High 5  meh !!!

4 comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.