SPAM | Terima Email Lazada Indonesia


Assalamualaikum,

First time dapat email macam ni, SPAM email dari oversea;  Indonesia. 
Dari Lazada Indonesia katanya. 
Pagi-pagi buta alamat email aku digunakan untuk buat pendaftaran di website Lazada dan tak lama lepas tu dapat pulak email pembelian telefon.

Amboi cepat ye membeli belah. Beli sampai dua biji handphone pulak tu. Cash on delivery. Ada lah dia nyatakan alamat semuanya.

Siapa pernah dapat email macam ni? Apa nak buat? biarkan je ke?


Si Rodiah Amir DS ini telah membeli dua biji Samsung Galaxy Warna Hitam.
Dulu aku memang guna Samsung sekarang tak lagi.


Ha kau kirim la kalau ada orang wujud nama tu, ok la, kalau kena kencing; seller la frust kan?


1 comment:

  1. suka baca emel spam. kelakar. hahaha. kdg tak masuk akal. haha

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.