Cheesy Pick Up lines from Sarancak HotFM

Assalamualaikum, 

Dah tengok interview HotFM bersama bintang-bintang Maze Runner yang viral tu? 

Kalau belum boleh tengok kat sini, serius terhibur atau aku memang jenis #mudahterhibur



Pick up lines Sarancak dari HotFM ni memang lawak habis. 

Cool aje lepas tu confident habis. 

Slang dia pun bukan di buat-buat. tak nampak poyo dan just be herself. 

Macam ni la yang kita cuba cari. 

Beauty with brain. 

1 comment:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.