Blogspot Bermasalah | Entry Merajuk tak keluar - www.rodiahamir.com

Love to talk about my Life, Food, Recipe, Parenting, Beauty, Entertainment , & Travel

Breaking

Home Top Ad

Mar 25, 2018

Blogspot Bermasalah | Entry Merajuk tak keluar

unable to view entry
Assalamualaikum, 

Alahai seteress nya la akak. Kenapa la dengan blogspot ni. Malam-malam buta akak tengah ada mood nak ber blogwaking ni la dia buat masalah. 

kisahnya nak reply la comment-comment kat entry. Masa anak tidur ni je la peluang yang ada. Sekali bukak je entry tadi langsung tak keluar apa-apa. alahai stress. 

Puas dah log in da log out. Masih tak keluar entrynya. Apa kah ini hint untuk akak masuk tidur. 
Terus terbantut nak ber blog. 

Siapa pernah ada masalah macam ni Help akak please. 

No comments:

Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.