Cara dapatkan Shopping Voucher & Coupon Online - www.rodiahamir.com

Love to talk about my Life, Food, Recipe, Parenting, Beauty, Entertainment , & Travel

Breaking

Home Top Ad

Mar 27, 2018

Cara dapatkan Shopping Voucher & Coupon Online


Discount Voucher & Coupon Code

Assalamualaikum, 
Siapa suka shopping? Angkat tangan. Hari ni nak share tentang satu website yang tawarkan voucher untuk mereka yang suka shopping secara online macam Lazada, Zalora, Fave, Shoppu dan banyak lagi. Memang berbaloi-baloi. 

Memang untung sangat, macam hari tu akak ada beli barang elektronik kat Lazada merasa lah discount RM30. Siapa nak bagi woi banyak tu. Senyum lebar sampai ke telinga. Kalau nak merasa dapat discount macam kak Diah selalu buat boleh la semak voucher yang available dekat voucher Only ni http://voucheronly.com/

Apa yang perlu dibuat ialah pilih voucher yang berkenaan dan copy code voucher yang tertera. Nanti masa nak checkout (website Lazada) dan buat bayaran masukkan promotion code dan tekan Apply, baru teruskan buat pembayaran macam biasa.  

Voucher & Coupon Code

Macam hari tu Kak Diah beli Air Fryer - Review Air Fryer Murah dapat la discount RM30. Puas hati. So lepas ni dah tahu kena rebut peluang ke emasan ni okeh.

Selamat bershopping. 

29 comments:

  1. wah mnarik ni nanti try pergi usha la terima kasih diah sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama, kena rebut peluang discount hiihih

      Delete
  2. wahh mmg syok kalau dpt voucher disc ni :)

    ReplyDelete
  3. wahh good tipp nnt nak try buka n tgk la voucer yg available

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga ada rezeki dapatkan voucher ok

      Delete
  4. Bagus ada info macam ni. Bila kita shopping pun tak tau bila. Ada web tu dpt le kita berjimat. Hehe. Lg pula kalau nak tunggu PR bg macam mengganggu pula. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Zaman sekarang kena bijak ambil peluang. Grab selagi ada

      Delete
  5. ooo.. xtau pulak.. boleh la klu nk beli brgn cmni nanti

    ReplyDelete
  6. dah lama kita xshopping kat lazada.... kadang2 dpt voucher tp xtau nk guna kt mana.. bolehlah cuba yg ni..hehhee jimat sikit duit..

    ReplyDelete
  7. OMG murah tu , boleh usah- usah la kat Lazada apa nak borong.

    ReplyDelete
  8. wah... saya bukanlah kaki shopping online sebab lebih suka ke physical store. tapi bolehlah suggestkan pasal page ni ke kawan2 yang suka berbelanja online ni. Banyak tu untungnya!

    ReplyDelete
  9. sangat2 berbaloi kalau guna voucher. sebab tu la saya lebih memilih utk shopping online je

    ReplyDelete
  10. Ooo pernah juga guna shopping voucher kat situ. Memang berbaloi sangat sangat.tapi lama dah x shopping dekat lazada tau.

    ReplyDelete
  11. Wah banyak tu rm30 .So far takde lagi beli barang elektrik atau barang mahal2 online..hehe kalau shopping cari yang paling murah semurahnya..hehhee

    ReplyDelete
  12. Beriyanyaaa. Kenapa saya tak pernah tahu kewujudan website tu sebelum ni. Boleh jimat banyak duit.

    ReplyDelete
  13. Huish bestnya..leh jimat bnyk ni. Boleh shopping sakan ni bila ada voucher ni. Nak tengokla, nk diskaun juga bila nk shopping online ni

    ReplyDelete
  14. Okey nanti SA nak skodeng la pasal ni..x pernah tau pun selama ni...menarik ni

    ReplyDelete
  15. ohhh selalunya tengok lah barangan tu kalau beli produk seribu ke 2 ribu dia akan tunjuk shopping voucher tu tetiba hahaha...

    sebab dah pernah beli kamera dengan laptop so far memang berbaloi la lagi murah seller pun trusted punya kena pandai pilih lah hehehe

    ReplyDelete
  16. wahh boleh memberi lebih penjimatan ni...sambil shopping sambil berjimat..bestkan. zaman skrg semua langkah yang diambil terutama dalam membeli-belah kena bijak

    ReplyDelete
  17. Saya angkat tangan..sb saya suka shopping..hehehe.
    Baru tahu web bg kupon cam ni..tq ya for sharing

    ReplyDelete
  18. Bestnya. Kita baru tau website ni. Thanks sis. Nanti gaji ingatkan nak beli magic pan. Boleh apply discount. Yeah! Jimat dah.

    ReplyDelete
  19. Wah baru tahu ni. RM30 tu kira banyak gak la kan. Thank you for sharing..makin syok la shopping kt lazada pasni hehe

    ReplyDelete
  20. bab2 order barang online ni kakak aku personal shopper aku...hahaa..tp dia guna aplikasi cash back law xslh...

    ReplyDelete
  21. baru je shppg lazada bberapa hari lepas..rugi2..kalau xboleh guna voucheronly.com...next time la..thanks sharing..

    ReplyDelete
  22. Love that there are sites out there like these as we are always looking to save while online shopping one way or another. Thank you kindly for the share dear- definitely will be on the lookout for any vouchers coming our way soon.

    ReplyDelete
  23. Wah gud tips kak..saya pun mmg nak beli air fryer ni..thanks kak

    ReplyDelete
  24. Mama mmg dah lama hantu Lazada kalau Ada voucher lagi lah seronok kan

    ReplyDelete
  25. ok tak airfryer tu? liez pun nak cari..lazada pun byk barang yang murah

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.