Rezeki Menang Blog Review Blog April 2018

menang blog reviewer

Assalamualaikum,

Awal April hari tu akak ada join contest “Review Blog April 2018” yang telah dianjurkan oleh saudara Aerill Hassan dekat Facebook dia. Aerill offer untuk men review blog-blog yang terpilih. 

So akak pun join sekali la. Alhamdulillah akak antara blogger yang terpilih untuk menang. Thanks Aerill. 
Nervous juga bila ada orang review blog kita. Oh masa dia review blog akak masa tu akak masih pakai baju lama, sekarang dah ber baju baru pun. 

 

Template lama akak guna memang simple habis, yang baru ni baru nak belajar edit mana yang patut.

Thanks Aerill sudi buat review untuk blog akak. Aerill ni rajin buat review, so siapa nak kena review boleh la jenguk-jenguk blog dia ya

https://aerillhassan.blogspot.my/

1 comment:

  1. wahh tahniah kak. suka juga blog akak, kemas dan tak lambat loading nya hehe

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.