Cerita Tak Ada Cinta Sepertimu dah tamat

Tak Ada Cinta Sepertimu episod akhir

Assalamualaikum,

Eh dah habis ye cerita Tak Ada Cinta Sepertimu. Alahai kak Diah tak sempat nak tengok lagi cerita ni sebenarnya. Lepas cerita Lafazkan Kalimah Cintamu terus akak off sekejap dari tengok drama bersiri.

Emosi terjejas. hahahahhaha

Tapi masa hero cerita ni upload gambar ni kat instagram dia terus terbuka hati nak tengok. Nanti boleh lah cari tengok ulangan pun syiok juga. Kalau baca sinopsis agak menawan hati. Patut ramai update status pasal cerita ni.

Tertinggal keretapi sungguh.

Dulu masa kerja, ada kawan yang memang kaki download cerita-cerita. So apa je cerita best latest bawak external hard disk copy aje.

Sekarang dah jadi suri rumah tengok online je lah. Tak kuasa nak download.

Nah tengok episod last dekat sini episod akhir Tak Ada Cinta Sepertimu


2 comments:

  1. Cerita trending ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. Best kak tengok citer ni... feel dia.. Athia sememang nya degil nak terima cinta Hazran..hehe singgah sini

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.