Beba Ifa 2nd Giveaway Raya! - www.rodiahamir.com

Lifestyle & Food Blogger. Sharing about Parenting, tutorial, Beauty Tips, Entertainment &; Nice place

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Jun 22, 2018

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!

Assalamualaikum,

Lama dah tak join give away kan? kali ni tertarik hati nak join give away dari Beba Ifa! Ini GA dia yang kedua katanya. Hadiah pun menarik. Ada wang tunai dan juga voucher.

Tarikh tutup Beba Ifa tak nyatakan so selagi tak tutup marilah ramai-ramai join. Mana tahu ada rezeki menang kan?

Macam beba cakap tekan-tekan dapat duit raya, Kak Diah pulak mana tahu join-join ter menang ke? ahaks...

Good luck untuk yang join.. Awak nak join click je gambar bawah ni ya..



8 comments:

  1. hahaha mana tahu kot rezeki ye dak? Good luck :D

    ReplyDelete
  2. good luck. ada masa join giveaway saya http://www.ronaldmohoni.com/2018/06/ronaldmohonicom-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah kerana telah memenangi segmen ini! Sila rujuk https://ifabeba.blogspot.com/2018/08/pengumuman-pemenang-beba-ifa-2nd.html untuk info lanjut.

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.