SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Assalamualaikum, 

Kali ni teringin nak join segmen yang dianjurkan oleh Saudara Ejulz iaitu segmen Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME. Aku kalau dengar bab duit ni automatik terus suka. Siapa tak suka duit kan? Lagi satu aku macam excited nak join segment ni sebab dia lain sikit dari segmen dan give away yang aku pernah join. Kira soalan yang di tanya adalah soalan cepu emas dan membuatkan otak aku bekerja keras nak jawab. amboi macam serius je kan? Segmen ni akan tamat pada 31 Julai ni. So masih banyak masa nak kalau sesiapa nak join. 
segmen tambah duit
SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ
Jom jawab soalan saudara Ejulz: 

Soalan: Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger 

Jawapan: 

Kerja part time yang memang pernah dan sedang aku buat adalah berniaga secara online. Sebelum ni pernah berniaga tudung, Kain telekung, Baju budak dan macam-macam lagi. Sekarang aku fokus menjual wax. Ala yang orang gunakan untuk membuang bulu dekat badan tu. Cara lama ialah bercukur kan? ha cara moden lagi senang orang waxing ajo. so senang. dah nak masuk tahun ke dua aku berniaga wax ni. 

By the way kerja full time aku adalah suri rumah. Baru tahun ni aku memulakan kerjaya full time. ehehehehe. 

Untuk future aku masih mencari product bersesuaian untuk aku jual. Otak sentiasa berfikir tapi masih belum dapat idea lagi. Korang doakan eh. Terima kasih. 

So itu sahajalah jawapan dari aku. Kalah menang belakang kira. Cuma nak tunjukkan sokongan sesama blogger. Kalau menang memang rezeki la. aamiin. 


Good luck sesiapa yang join. 

12 comments:

  1. Terima kasih sudi join :) Ada update terkini.. Tolong follow blog, ig n like fb sponsor yang baru di update k.. Terima kasih 
    http://www.shfyqhazhr.com/
    https://www.instagram.com/shfyqhazhr/
    https://www.facebook.com/shafyqahazaharblogspotmy/

    ReplyDelete
  2. salam ukhwah.. Banyak peluang kat internet ni kalau nak rebut, kadang masa je yang membataskan

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  4. good luck! nanti free nak join :D

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  6. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama.
    http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  7. gud luck .jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.