Beauty Giveaway By Mrs Pip

Join pula  Beauty Giveaway By Mrs Pip ni. Memang dah lama follow Mrs Pip di blog dan Instagram. Syarat-syarat pun tak la susah mana.

Mrs Pip ada tanya pendapat tentang blog dia, so far Diah suka je sebab nampak bersih dan kemas dan Diah ada soalan untuk Mrs Pip la. Kita sama part anak tiga tu, cuma nak tahu macamana Mrs Pip cari mood dan semangat untuk tulis blog?

Itu je la kot. Semoga Mrs Pip terus berjaya dalam dunia blog.


4 comments:

  1. goodluck! saya pun join :)

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  2. hi Rodiah, thanks join GA mrs pip ni ...
    mood untuk blogging tenggelam timbul la juga, coz busy nak jaga anak.
    tapi setiap hujung bulan, mrs pip akan listkan at least paling sikit 10 tajuk entry untuk bulan depan, lepas tu slow2 create content dan scheduled publish entry tu ...

    selain tu, kalau ada job utk blog, tu memang komitmen , so nak tak nak kena buat juga.

    hope it helps.

    ReplyDelete
  3. Ika datang dari GA yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.