tip

Buat Duit Percuma dengan Aplikasi Cashzine

By Rodiah Amir - June 22, 2019


Buat Duit Percuma dengan Aplikasi Cashzine | Cashzine atau Readward merupakan satu aplikasi percuma yang korang boleh cuba untuk menjana pendapatan hanya dengan membaca dan berkongsi artikel yang disediakan ke media sosial korang. Baca dan kongsi artikel dan korang dapat duit PERCUMA. Mudah kan?


Sebenarnya dari tahun lepas lagi dah ramai yang berjaya buat duit dengan Cashzine ni tau. Apa paling penting kena la rajin usaha. Kalau malas semua tak jadi ok. Kawan aku dah pon berjaya kumpul RM10 satu hari. Tercabar juga ni. Nak tahu macamana nak buat duit percuma sila baca artikel ni sampai habis.  

Cara Buat Duit Percuma Dengan Aplikasi Cashzine Readward

Macam aku explain tadi, Cashzine atau ReadWard adalah aplikasi percuma untuk menjana pendapatan melalui perkongsian artikel dari aplikasi Cashzine ke laman sosial seperti Facebook, WhatsApp, dan WeChat. Bila dah berjaya kongsi dan artikel tu dibaca, korang akan dapat coins yang dimasukan ke dalam account Cashzine korang. Lepas tu boleh lah cash out kan duit ke account bank.
Artikel yang tersedia adalah berlainan mengikut bahasa yang dipilih: Melayu, English, dan Chinese. Jadi tak lah bosan nak membaca.


#1 Download Aplikasi Cashzine klik CASHZINE MALAYSIA dalam telefon korang (Apple App Store atau Google Play Store)

#2 Dah setel download aplikasi Cashzine, isi maklumat yang diperlukan dan sila ingat username dan password korang. Sila verify email confirmation yang dihantar ke email yang korang daftar tadi.


#3 Dah berjaya masuk ke aplikasi, boleh tukar language aplikasi ke Bahasa atau English ikut keselesaan korang. Tukar bahasa di tab “Saya”.

#4 Seterusnya untuk dapatkan 800 points PERCUMA korang kena masukan kod 1484823 kalau tak point tu tergantung sepi je. 


#5 Korang boleh pilih artikel menarik dekat tab “Tawaran” dan kongsikan di laman sosial.

#6 Berjaya buat semua step dekat atas maksudnya korang dah selangkah menuju kejayaan! Apa yang penting kena rajin baca, kongsi artikel.





Jangan lupa masukan code  1484823 untuk dapatkan  800 points PERCUMA

Perkara Perlu Tahu Tentang Cashvine

#1 Korang boleh kumpul coin dengan baca artikel dan dapat 5 coin atau lebih. Boleh letak target berapa artikel korang nak baca sehari.

#2 Perkongsian artikel pula diberikan coin yang berbeza nilai dia tapi paling sikit ialah 20 coin Cashzine akan beri.

#3 Pengeluaran wang ke akaun bank bernilai RM1 untuk 1000 coins. Pengeluaran bermula dari nilai RM1, RM30, RM50, RM100 dan juga RM500.

Setakat itu sajalah perkongsian aku tentang buat duit percuma dengan aplikasi Cashzine. Rugi sangat kalau ada handphone dan Internet tapi terbuang begitu sahaja. Hari-hari log in Facebook dan update status jadi apa salahnya tukar tabiat buka Cashvine, baca dan kongsi artikel. Dah dapat duit percuma. Kan berbaloi tu.


  • Share:

You Might Also Like

1 comments

  1. Banyan apps buat duit skrg ni. Tggal kita je rajin atau tak nak explore. Hehe

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.