Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.

Giveaway pertama untuk tahun 2020 aku join. Paling mudah kot sebab hanya copy code dan follow beberapa syarat mudah. Hadiah dia pula adalah wang. Lagi la best. Tarikh akhir  untuk join adalah pada 29 February 2020. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.


Giveaway Wang Tunai Mamapipie

Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

  • Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  • Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  • Tag 3 rakan
  • Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang


  1. Ibusyurga.blogspot.com
  2. Sukamakanjalan.blogspot.com
  3. www.dawaibesi.com
  4. www.guamansyarie.com
  5. https://nikmatterbaik.blogspot.com
  6. http://www.mamapipie.com

Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akan disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..


  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam.
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200
Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100 (2 Orang Pemenang)

14 x RM50
Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

Aku nak ajak kawan-kawan semua join juga. Mana tahu kita akan jadi antara 14 orang pemenang bertuah tu. Jom Kakak Kawasan Terengganu , Adik Manis  , Atie Hensem Mana tahu wang itu milik kita.

8 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. Lumayan hadiahnya
    Mudah2an ada rezekinya nanti.

    BalasPadam
  2. Tq Rodoah sudi support GA mama.. semua syarat dah lulus. Good luck ye

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  4. goodluck sis rodiah :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  6. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  7. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam

Catat Komen

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Lebih baharu Lebih lama