ayuh..eh mcm apa da...

April 26, 2012
ehsan google image Kenapa hati mudah tak tenang? Sebab iman tak kuat, asas mudah goyah..amalan wajib ditinggalkan. Kenapa dir...
ayuh..eh mcm apa da... ayuh..eh mcm apa da... Reviewed by Rodiah Amir on April 26, 2012 Rating: 5

yang berlaku tadi

April 26, 2012
Harini hari pemalas. Since pagi kena stand by untuk event office so kerja nya is tengok2 orang wat kerja, makan dan jumpa bos. So gamb...
yang berlaku tadi yang berlaku tadi Reviewed by Rodiah Amir on April 26, 2012 Rating: 5

preggy

April 24, 2012
Mari bercerita pasal mengandung. Oleh sebab aku kini berbadan dua maka apa sahaja info yang berkaitan tentang mengandung mesti aku amik ta...
preggy preggy Reviewed by dieya on April 24, 2012 Rating: 5
JumaAt SeSuci EmBun Pagi..entry lama yang mencucuk hati JumaAt SeSuci EmBun Pagi..entry lama yang mencucuk hati Reviewed by Rodiah Amir on April 24, 2012 Rating: 5
DownTown..kat LuBnan (ni ada dlm draft aku..lama dulu) DownTown..kat LuBnan (ni ada dlm draft aku..lama dulu) Reviewed by dieya on April 24, 2012 Rating: 5
terkedu..termangu..terganggu terkedu..termangu..terganggu Reviewed by Rodiah Amir on April 24, 2012 Rating: 5
April 18, 2012
ASSALAMUALAIKUM.. APA KHABAR ORANG KAMPUNG SEMUA, HARAP SIHAT..BUDGET ORANG KAMPUNG BACA BELOG AKU..ADA AKU KISAH. OK SKANG MOOD DIN...
Reviewed by Rodiah Amir on April 18, 2012 Rating: 5
Satu malaM di concert Creativity & Spritual Path Satu malaM di concert Creativity & Spritual Path Reviewed by Rodiah Amir on April 08, 2012 Rating: 5
utk aisyah..wajah baru blogger utk aisyah..wajah baru blogger Reviewed by Rodiah Amir on April 03, 2012 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.