Penafian

Disclaimer 


Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Ingin saya tegaskan bahawa blog www.rodiahamir.com merupakan blog peribadi. Segala pandangan atau pendapat yang diwakili dalam blog ini adalah peribadi dan hak milik sepenuhnya oleh Rodiah Amir dan tidak mewakili orang, institusi atau organisasi, melainkan dinyatakan dengan jelas.

Segala pendapat yang ditulis tidak bertujuan untuk menganiaya agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, mahu pun individu. Semua kandungan yang disediakan di blog ini hanya untuk tujuan maklumat sahaja.

rodiahamir.com tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian yang ditanggung yang diakibatkan oleh penggunaan blog ini secara lansung atau tidak langsung. Pembaca dinasihatkan mendapatkan nasihat pakar dalam bidang berkaitan sebelum melaksanakan apa – apa saranan yang dikemukakan dalam blog ini.

rodiahamir.com tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kerugian, kecederaan, atau ganti rugi dari penggunaan maklumat di dalam blog ini. Adalah dilarang sama sekali menggunakan sebarang gambar atau entry dalam blog ini tanpa memberi kredit kepada rodiahamir.com

Sebarang cadangan dan soalan amatlah di alu-alukan dan sila emailkan kepada rodiah.amir@gmail.com


Pemilik Blog Rodiah Amir.
www.rodiahamir.com

Catat Ulasan

0Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Catat Ulasan (0)