Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla - Pakar Rambut Wanita Bertudung

Rodiah Amir
2

Kekangan masa merupakan faktor terbesar bagi golongan wanita di zaman moden sehingga sering kali mengabaikan penampilan diri terutama bagi wanita bertudung. 

Mereka sering menghadapi masalah rambut rapuh dan kegatalan kulit kepala yang berpunca dari pelbagai faktor antaranya kekalutan dan tekanan bekerja mahupun kekotoran dan habuk akibat pencemaran.


Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla - Pakar Rambut Wanita Bertudung

Penjagaan rambut yang tidak sempurna mengakibatkan wanita jadi kurang yakin dan gagal mencapai cita-cita mereka. 

Sibuk dengan kerjaya dan aktiviti harian juga menyebabkan wanita tiada masa untuk tampil cantik.


Perasmian Syampu Safi Shayla Baru


SAFI Pakar Rambut Wanita Bertudung

Peka dengan masalah tersebut, SAFI yang merupakan rangkaian produk Halal yang terbesar di dunia dalam produk penjagaan diri telah tampil dengan untuk menyelesaikan masalah golongan yang tersebut. 

Kini, SAFI telah mengeluarkan rangkaian lengkap produk penjagaan rambut khas untuk wanita bertudung iaitu SAFI SHAYLA. 

Bukan hanya syampu tetapi SAFI SHAYLA kini memperkenalkan Mist 2 dalam 1 Rambut & Hijab, Serum Rambut dan Minyak Rambut. 

Untuk tampil lebih berdaya saing dalam memikat hati pelanggan, SAFI telah muncul dengan pembungkusan baru yang lebih menarik dan di datangkan di dalam pelbagai saiz dan disertakan juga dengan haruman yang menyegarkan. Menariknya, haruman ini, ia dapat dapat bertahan selama 48 jam.


Syampu hebat


Formulasi SAFI SHAYLA yang baru mengandungi 1001 manfaat Habbatus Sauda dan kebaikan Micro Bamboo Charcoal. 

Pilihan terbaik dengan memilih Habbatus Sauda yang telah lama digunakan sejak zaman dahulu kerana dipercayai dapat memberi manfaat kepada penggunanya.

SAFI memperkenalkan Habbatus Sauda di dalam produknya kerana ia dapat membantu mengurangkan kegatalan kulit kepala dengan cara mencegah penghasilan bakteria. 

Tambahan pula, Habbatus Sauda dapat mengekalkan rambut sihat kerana ia dapat menghindari keguguran rambut dan membuat rambut lebih lembap dan bersinar.  

Micro Bamboo Charcoal membantu menghilangkan toksin daripada kulit kepala, mengurangkan rambut berminyak dan memberikan sinar kepada rambut. 

Dengan mengeluarkan minyak dan kotoran, Micro Bamboo Charcoal menjadikan rambut lebih lebat dan pada masa yang sama dapat mengawal bau rambut. Bau rambut merupakan sesuatu yang penting untuk golongan wanita bertudung kerana ia dapat meningkatkan keyakinan diri.

Selain daripada rangkaian produk syampu yang baru yang bukan sahaja mengandungi formulasi Habbatus Sauda dan Micro Bamboo Charcoal tetapi SAFI SHAYLA kini disertakan dengan pembungkusan baru yang menarik di dalam pelbagai saiz dan disertakan juga dengan haruman yang menyegarkan. Menariknya, haruman ini, ia dapat dapat bertahan selama 48 jam.

Produk Terbaru SAFI SHAYLA


SAFI SHAYLA yakin dengan rangkaian produk terbaru ini, dapat membantu golongan wanita bertudung untuk tampil lebih yakin dalam mencapai cita-cita. Rambut yang sihat membantu wanita tampil lebih berani berhadapan dunia luar. 

Rambut yang cantik dan sihat bermula dengan rangkaian penjagaan rambut yang lengkap dengan syampu, Mist 2 dalam 1 Rambut & HIjab, Serum Rambut dan Minyak Rambut. Penjagaan yang lengkap amat penting dalam mendapatkan rambut ikal mayang dan kulit kepala yang sihat.

Hebatnya Mist 2 dalam 1 Rambut & Hijab boleh disembur terus ke rambut atau hijab kerana sifatnya yang cepat kering. 

Berbeza dengan produk yang ada di pasaran sekarang yang meninggalkan kesan apabila disembur, SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut & Hijab ini tidak meninggalkan sebarang kesan ke atas rambut ataupun hijab. 

Sesuai untuk wanita moden SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1  Rambut & HIjab sangat sesuai dalam kehidupan seharian kerana ia meninggalkan haruman yang menyegarkan di mana ia dapat bertahan selama 24 jam. 

Selain itu, ia juga dapat mengekalkan kelembapan rambut, mengembalikan sinar, memberikan lebih kelembutan, bermaya dan membuatkan rambut lebih ringan.

Untuk mendapatkan hasil rambut lebih lembut dan ringan, syampu dan serum SAFI SHAYLA haruslah digunakan bersama. 

SAFI SHAYLA Serum Rambut didatangi dengan 2 variasi iaitu – Licin Terurus dan Hitam Menawan. 

Minyak rambut SAFI SHAYLA pula dapat memberikan rambut yang lembut serta licin sekaligus memberikan rambut kelihatan sihat serta memberikan keharuman yang berpanjangan.

Syampu Shayla


Rangkaian produk SAFI SHAYLA boleh didapati dalam pelbagai saiz dengan harga mampu milik :

Syampu (8 variasi) – 160G \ RM8.35 & 320G \ RM13.65 

1. SAFI SHAYLA Syampu Segar & Bermaya – 

Mengandungi Nano Lipid Enhancer dimana ia dapat melindungi rambut dan mengeluarkan kekotoran minyak pada rambut. Selain itu, ia juga dapat membersihkan kulit kepala dengan lebih berkesan dan hasilnya memberikan rambut rasa segar dan bermaya.


2. SAFI SHAYLA Syampu Licin Terurus – 

Mengandungi Teknologi Perawatan Rambut Lembut yang dapat meluruskan, melembutkan, melindungi dan mengurangkan rambut kerinting. Ia dapat menjadikan rambut anda lebih mudah untuk djaga/dimanja.


3. SAFI SHAYLA Syampu Anti-Kelemumur – 

Mengandungi Micro ZPT Complex dimana ia dapat mengurangkan 99.9% kulat yang boleh menyebabkan kelemumur hanya dengan basuhan yang pertama.


4. SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Rambut Gugur – 

Mengandungi Pro-Vitamin B5, protein gandum yang dapat mengukuhkan struktur rambut dan mengurangkan keguguran rambut.


5. SAFI SHAYLA Syampu Hitam Menawan – 

Juga mengandungi Sheen Lock yang merupakan ejen pengunci kilauan yang dapat membuat rambut hitam berkilat, sihat, lembut dan mudah diurus.


6. SAFI SHAYLA Syampu Itch-Kontrol – 

Mengandungi minyak argan dan mentol yang dapat menyegarkan dan menghapuskan bau di kulit kepala. Minyak Argan dan mentol akan membuatkan kulit kepala terasa sejuk dan segar seperti berada di awang-awangan.


7. SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Minyak – 

Mengandungi citrus dan mentol dimana ia dapat membantu dalam pengawalan rambut berminyak dengan membersihkan liang-liang roma secara mendalam dan memusnahkan minyak yang berlebihan. Citrus dan mentol juga dapat menghilangkan kekotoran dan menyegarkan kulit kepala.


8. SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Rambut Rosak – 

Mengandungi amino complex yang membantu dalam pemulihan rambut rosak dengan memelihara selaput rambut sekaligus memberikan kelembapan pada rambut.


Syampu pouch (5 Variasi) – 480G \ RM14.65


1. SAFI SHAYLA Syampu Kawalan  Rambut Gugur
2. SAFI SHAYLA Syampu Segar Bermaya
3. SAFI SHAYLA Syampu Itch-Kontrol 
4. SAFI SHAYLA Syampu Anti-Kelemumur
5. SAFI SHAYLA Syampu Licin Terurus


Syampu pump (5 Variasi) – 520G \ RM19.90


1. SAFI SHAYLA Syampu Kawalan Rambut Gugur
2. SAFI SHAYLA Syampu Segar Bermaya
3. SAFI SHAYLA Syampu Itch-Kontrol 
4. SAFI SHAYLA Syampu Anti-Kelemumur
5. SAFI SHAYLA Syampu Licin Terurus


SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut dan Hijab (2 Variasi) – 100ML (RM17.90)


1. SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut dan Hijab Licin Terus
2. SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut dan Hijab Hitam Menawan


Kedua-duanya mengandungi Habbatus Sauda Organik, perapi asas semulajadi, Pro-Vit B5 dimana ia membekalkan rambut dengan nutrisi, anti-bakteria, perlindungan dari cahaya matahari, memberi kelembapan, mengembalikan sinar, menghindari rambut rosak dan pada masa yang sama ia membuatkan rambut lebih lebat dan sihat.


SAFI SHAYLA Serum Rambut (2 Variasi) – 50ML \ RM17.90


Formulasi SAFI SHAYLA Serum Rambut mengandungi:

1. Minyak organik Habbatus Sauda – Memberikan perlindungan UV, membekalkan nutrisi untuk rambut yang mengandungi anti-bakteria.

2. Minyak Moroccan Argan Organik – Kaya dengan vitamin, mineral dan anti-oxida yang dapat membantu dalam hidrasi rambut. Dengan itu ia dapat menghasilkan rambut yang lebih lembut dan mengurangkan kerosakan rambut rapuh dengan meningkatkan keanjalan rambut. Pada masa yang sama ianya dapat memulihkan kilauan rambut. 

3. Minyak Zaitun Asli – Menyegarkan kembali rambut kering, kusam dan kerinting.

4. Minyak Vitamin E – Mengekalkan rambut yang kuat dan sihat kerana minyak vitamin E mengandungi anti-oxida yang dapat meneutralkan radikal di rambut.


SAFI SHAYLA Minyak Rambut (3 Variasi) – 100ML \ RM11.90


SAFI SHAYLA Minyak Rambut difomulasikan dengan Habbatus Sauda organik dan juga Minyak Zaitun asli. 

1. SAFI SHAYLA Anti-Kekeringan – Mengandungi Vitamin E, A & C yang dapat menjadikan kulit kepala lebih sihat dan melindunginya daripada sinaran  cahaya matahari.

2. SAFI SHAYLA Kawalan Rambut Gugur – Mengandungi minyak argan yang membantu memberikan rambut kelihatan lebih bersinar dan mengurangkan rambut rapuh.

3. SAFI SHAYLA Anti-Kelemumur – Mengandungi ajen anti-kelemumur dan mentol di mana ia berkesan dalam mengurangkan kelemumur, kegatalan kulit kepala dan kulit kepala yang berminyak. 


Berbeza daripada 2 minyak rambut yang disebutkan di atas, minyak rambut SAFI Shayla Anti_Kelemumur dipakai sebelum mencuci rambut. 

Urutkan secara perlahan-lahan minyak rambut di permukaan kulit kepala hingga ke hujung rambut. Biarkan selama 3 – 5 minit, kemudian basuh dan bilas bersama rangkaian produk syampu SAFI SHAYLA.

Rangkaian penjagaan rambut SAFI SHAYLA yang lengkap amatlah bersesuaian untuk wanita bertudung atau pun tidak dalam memberikan hasil yang terbaik. SAFI SHAYLA dapat mengurangkan kegatalan dan masalah kulit kepala berminyak sambil meninggalkan kesan haruman sepanjang hari. Diyakini Halal dan harga mampu milik menjadikan SAFI SHAYLA pilihan utama. 


Jom dapatkan segera SAFI SHAYLA yang boleh didapati di pasaraya besar, pasar raya dan juga di laman web dalam talian. Untuk keterangan lanjut mengenai produk SAFI, sila log masuk ke laman sesawang Facebook SAFI, www.facebook.com/SAFIMY , laman sesawang Instagram di SAFI@safimalaysia dan Chanel SAFI di Youtube iaitu www.youtube.com/safimalaysia

Tags

Catat Ulasan

2Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Catat Ulasan