MMSOS Mantap Melindungi Mengurangkan Bebanan Rakyat

Rodiah Amir
2

MMSOS “Panic Button” merupakan aplikasi  bantuan kecemasan “Creating Awareness”. Merupakan kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS. 

Dengan hanya menekan “Panic Button” para pengguna yang berdepan dengan kecemasan seperti kecemasan kes ragut, rompakan, serangan. 

MMSOS Mantap Melindungi Mengurangkan Bebanan Rakyat 

Termasuk juga jenayah harta benda, kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan yang mencurigakan. 

Selain itu, membantu dalam memaklumkan ahli keluarga bila berlaku kecemasan, tunda kenderaan, tuntutan insuran, ‘jump start’ kereta, membantu ganti tayar pancit atau rosak dan mengatur ambulan. 


Mmsos 365 Care Support


Aplikasi ini merupakan yang pertama seumpamanya di Malaysia, kerjasama bantuan ambulan, polis, bomba, hospital atau klinik, laporan jenayah, motor assist dan kaunseling yang mudah diakses. 

MMSOS beroperasi 24 jam, tujuh hari seminggu dan 365 hari sepanjang tahun. Pengguna boleh menggunakan perkhidmatan ini pada bila-bila masa dan di mana sahaja ketika mengalami kes kecemasan. 


MMSOS real Time AssistApabila berlaku kecemasan, mereka hanya perlu menekan butang kecemasan dan team SOS Response akan membantu pengguna mengenal pasti dan menyelesaikan masalah yang dihadapi serta mendapatkan bantuan yang terdekat dengan anda. Anda sebagai pengguna boleh monitor status anda melalui aplikasi ini.  
Aplikasi ini dimuat turun secara percuma di Play Store dan Apps Store. Kemudian buat pendaftaran dengan memasukkan butiran diri. 


Mmsos Satu Aplikasi Mantap Dalam Melindungi Dan Mengurangkan Bebanan Rakyat


Kelebihan Melanggan Aplikasi MMSOS: 

• Kelebihan melanggan aplikasi ini, percuma ‘Personal Accident Insurance’ (value worth 50,000). 
• Percuma pemeriksaan kesihatan (worth RM365). 
• Diskaun 70% untuk ‘Car Tinted’. 
• Diskaun 40% untuk pakej percutian ke Marina Island (all in package for 2 person, 3D2N + Dining). 
• ‘Special rate’ untuk memperbaharui insuran kereta. 
• ‘Special rate’ untuk penyelenggaraan kereta. 
• ‘Ambulance fees’. 
• Percuma ‘towing’. 


Pengenalan aplikasi ini adalah tepat pada masanya, sekali gus dapat membantu kerajaan dan polis memastikan kadar jenayah di seluruh negara terus menurun dan rakyat sentiasa berasa selamat. Ia juga membantu dalam mengurangkan kos bebanan pengguna.  

Tags

Catat Ulasan

2Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Catat Ulasan