My Status in 2010

December 22, 2010
ok yang ni gua buat bila gua nampak kwn gua post application kat wall fb dia...gua secara automatik cepat try. sbb mcm meng excitedkan..sete...
My Status in 2010 My Status in 2010 Reviewed by dieya on December 22, 2010 Rating: 5

gua gembira

December 22, 2010
first sekali masa gua tulis kat blog gua sendiri ni gua nak gelak. mari gelak..hahahahhahahaha memang nak gelak, sebab tadi gua separa nak m...
gua gembira gua gembira Reviewed by dieya on December 22, 2010 Rating: 5

seekor aku

December 15, 2010
seekor aku. aku yang sedang menulis sambil berfikir apa yang patut ditulis. aku yang dulunya tak pernah kering idea untuk buat kawan2 aku...
seekor aku seekor aku Reviewed by dieya on December 15, 2010 Rating: 5

my first try..not bad

December 13, 2010
Selama hidup 25 tahun di muka Bumi(Alhamdulilah) baru hari ni for the first time i tried makan nasi on banana leave. Ok jakun. Hahhahah. Itu...
my first try..not bad my first try..not bad Reviewed by dieya on December 13, 2010 Rating: 5

Sharing is Caring

December 08, 2010
Setiap kali selepas solat selalu berdoa walaupun pendek agar aku selalu jadi yang terbaik di mata suami aku. itulah kerisauan aku selepas be...
Sharing is Caring Sharing is Caring Reviewed by dieya on December 08, 2010 Rating: 5

Tak Malu Ke Woi....

December 03, 2010
Tak malu ke woi. Geram. Sakit hati bila naik tren dan nampakla makhluk bumi di Malaysia ni langsung tak de perasaan belas. Patutlah gejal...
Tak Malu Ke Woi.... Tak Malu Ke Woi.... Reviewed by dieya on December 03, 2010 Rating: 5

emo 1

December 03, 2010
Dah seminggu aku duk peram entry ni. Semangat berkobar-kobar nak update last-last end up dengan click save button je. Badan aku penat. Stami...
emo 1 emo 1 Reviewed by dieya on December 03, 2010 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.