Showing posts from 2011

kenapa jadi orang lain bukan kita sendiri

Penyakit senget aku dah menyerang. Aku taip entry panjang-panjang idea mencurah…

ini cerita baby demok

Tak nak cerita panjang berjela.. biar gambar bercerita.. ikhwan hafeez b Zamri…

MAke up dan conteng-conteng muka

Salam..dedulu aku boleh membebel dan bercakap tanpa henti walaupun mengarut unt…

cerita cinta Elysa

Semalam laki i excited nak tengok episod last cinta Elysa. punya la excited je…

Ramly Burger Ada DNA Khinzir

Ramly Burger Ada DNA Khinzir Kalau ada sesiapa ada sesiapa baca entry pasal…

Franfruktur Lembu Ramly pakai DNA Khinzir..

Astagfirullah. Elok tadi selepas lunch dapat email dari kawan aku. Ok sang…

let's kick off

Selamat pagi semua. Harap sentiasa sihat ceria dan bergembira selalu. Bersyukur…

kamu tahu tak?

1.        Kambing biri-biri yang gemuk kat New Zealand tu yang bulu tebal tu ti…

Kecintaan baru

Untuk buat hidup menjadi indah bagai dunia aku yang punya aku amatlah perlu ca…

makhluk: haruskah kau tiada di muka bumi ini

xbole bunuh2 okes.. Tadi kawan aku meluahkan apa yang terbuku dalam hati d…

orang dah kahwin paham kot entry ni..kotla

(dah ada anak aku ni..yeah) Orang yang dah kahwin dah ada anak macam aku mest…

emo di hari jumaat

Aku nak gelak betul la dengan perangai manusia yang aku jumpa sekarang ni. Aku…

wahai perempuan..nak kawin?

Sebab perempuan tak mau kahwin? 1.     Dah ada kerjaya dan duit sendiri. tak p…

Betul ke apa yang berlaku dalam hidup satu kebetulan?

Betul ke apa yang berlaku dalam hidup satu kebetulan? Penat badan gila hari…

Kalau anda gembira buat apa?

Today hari yang menarik. Walaupun aku agak stress dengan kehidupan kat kota ni …

Pengalaman Bersalin Anak Pertama

Pengalaman Bersalin Anak Pertama Baru tergerak hati nak kongsikan pengal…

Bukan Semua Apa Yang Kita Nak Boleh Kita Dapat Dalam Hidup

Bukan Semua Apa Yang Kita Nak Boleh Kita Dapat Dalam Hidup Hidup ni adil. K…

berehat berbelog

Salam, tak dapat nak type entry panjang2.. just nak bagitaw aku dah sela…

Sedihla

Tuhan dengarlah luahan hati aku. Aku dalam dilema dan aku masih di persimpang…

readY ke Nak KaHwiN

Salam. Kali ni aku nak bercakap pasal perkahwinan dari kaca mata aku. itu mak…

entry Tertangguh

Minggu ni tulis entry satu perenggan pastu aku delete. Tulis hari-hari last-las…

Ramadhan pertama tanpa abah

Ramadhan pertama tanpa abah. Memang memilukan. Semalam kami adik beradik y…

Halal Ke?

Mari menaip entry untuk hari ni sebelum emosi aku tercalar. Eh bukan dah tercal…

Luahan Ibu Mengandung Kali Pertama

Luahan Ibu Mengandung Kali Pertama Salam. Pagi isnin bukan nak melampia…

Beribu sesalan dalam kehidupan

Salam Jumaat. Wah dah jumaat. Alhamdulillah masa bergerak cepat. Syukur aku dan…

Isnin dan Internet yang sengal

Jumaat lepas aku tak sempat nak blokwalking, join contest etc. Aku amik half da…

kencing - ada ke Gunanya???

Salam semua, Seperti biasa hari khamis aku akan mengutarakan persoalan. Tak ki…

aKu; SeOrang KaKak & SeOrang aNak

Salam kesedihan di hari Khamis. Entry kali ni mengenai keluhan aku sebagai seo…

Wordless Wednesday - haNyalah di Hati

BanDar Pusat Jengka - Sudah tUkarkah?

Salam, Masih segar dalam ingatan hampir 5 tahun lalu (2003-2006). Aku menghabis…

Load More Posts That is All