kenapa jadi orang lain bukan kita sendiri kenapa jadi orang lain bukan kita sendiri Reviewed by Rodiah Amir on December 22, 2011 Rating: 5

ini cerita baby demok

December 19, 2011
Tak nak cerita panjang berjela.. biar gambar bercerita.. ikhwan hafeez b Zamri..3 bulan setengah.. panas selalu budak demok ini seks...
ini cerita baby demok ini cerita baby demok Reviewed by Rodiah Amir on December 19, 2011 Rating: 5
MAke up dan conteng-conteng muka MAke up dan conteng-conteng muka Reviewed by Rodiah Amir on December 19, 2011 Rating: 5

cerita cinta Elysa

December 14, 2011
Semalam laki i excited nak tengok episod last cinta Elysa. punya la excited jerit-jerit suh tengok kebetulan masa tu i duk dalam bilik teng...
cerita cinta Elysa cerita cinta Elysa Reviewed by Rodiah Amir on December 14, 2011 Rating: 5
lanjutan Entry Ramly Burger - DNA Khinzir lanjutan Entry Ramly Burger - DNA Khinzir Reviewed by Rodiah Amir on December 13, 2011 Rating: 5
Franfruktur Lembu Ramly pakai DNA Khinzir.. Franfruktur Lembu Ramly pakai DNA Khinzir.. Reviewed by Rodiah Amir on December 13, 2011 Rating: 5

let's kick off

December 08, 2011
Selamat pagi semua. Harap sentiasa sihat ceria dan bergembira selalu. Bersyukur sebab masih bernafas. Dah sedekahkan doa untuk ibu bapa? Dah...
let's kick off let's kick off Reviewed by Rodiah Amir on December 08, 2011 Rating: 5
Puasa Asyura di Bulan Muharram Puasa Asyura di Bulan Muharram Reviewed by Rodiah Amir on December 06, 2011 Rating: 5

kamu tahu tak?

December 05, 2011
1.        Kambing biri-biri yang gemuk kat New Zealand tu yang bulu tebal tu tiada gigi di bahagian atas. Cuma gusi je..gigi semua kat bawah...
kamu tahu tak? kamu tahu tak? Reviewed by Rodiah Amir on December 05, 2011 Rating: 5

Kecintaan baru

November 29, 2011
Untuk buat hidup menjadi indah bagai dunia aku yang punya aku amatlah perlu cari sesuatu yang boleh membahagiakan kehidupan. Sesuatu itu ha...
Kecintaan baru Kecintaan baru Reviewed by Rodiah Amir on November 29, 2011 Rating: 5
makhluk: haruskah kau tiada di muka bumi ini makhluk: haruskah kau tiada di muka bumi ini Reviewed by Rodiah Amir on November 25, 2011 Rating: 5
orang dah kahwin paham kot entry ni..kotla orang dah kahwin paham kot entry ni..kotla Reviewed by Rodiah Amir on November 24, 2011 Rating: 5

emo di hari jumaat

November 18, 2011
Aku nak gelak betul la dengan perangai manusia yang aku jumpa sekarang ni. Aku ada bos 2 orang. Bukan la big boss but i have to report to t...
emo di hari jumaat emo di hari jumaat Reviewed by Rodiah Amir on November 18, 2011 Rating: 5

wahai perempuan..nak kawin?

November 17, 2011
Sebab perempuan tak mau kahwin? 1.     Dah ada kerjaya dan duit sendiri. tak perlukan suami untuk sara kos hidup dan juga shopping. 2.     ...
wahai perempuan..nak kawin? wahai perempuan..nak kawin? Reviewed by Rodiah Amir on November 17, 2011 Rating: 5
Betul ke apa yang berlaku dalam hidup satu kebetulan? Betul ke apa yang berlaku dalam hidup satu kebetulan? Reviewed by Rodiah Amir on November 11, 2011 Rating: 5
Dulu aku kutip kacang; Skang Budak ni kutip baja tanaman. Dulu aku kutip kacang; Skang Budak ni kutip baja tanaman. Reviewed by Rodiah Amir on November 03, 2011 Rating: 5
Kalau anda gembira buat apa? Kalau anda gembira buat apa? Reviewed by Rodiah Amir on November 02, 2011 Rating: 5
bahagia..ku bahagia..kau ada? bahagia..ku bahagia..kau ada? Reviewed by Rodiah Amir on October 26, 2011 Rating: 5
saya baru lepas makan sotong masak kari.. saya baru lepas makan sotong masak kari.. Reviewed by Rodiah Amir on October 25, 2011 Rating: 5

entry takde motif

October 20, 2011
Ni taip sebab bosan. Bosan encik suami tak balik dari office lagi so macam frust menonggeng bila jaga anak sorang-sorang. Penat tuh. nak men...
entry takde motif entry takde motif Reviewed by Rodiah Amir on October 20, 2011 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.