Tunjukkan catatan dari 2010

seekor aku

seekor aku. aku yang sedang menulis sambil berfikir apa yang patut ditulis. …

Tak Malu Ke Woi....

Tak malu ke woi. Geram. Sakit hati bila naik tren dan nampakla makhluk bumi …

TomBoi..

Dulu aku ada kawan. Kawan aku ni pompuan. Tapi dia ganas. Dia tomboy. Dia banya…

Blackie di cabul

Tadi baru je BW then baca entry kat situ hampir/lebih dari 5 kali blogger tu tu…

hadiah Perkahwinan..

semalam ok tipu 2 hari lepas saya telah menjengok blog kawan saya http://myyell…

Majlis Perkahwinan 1

Entry dah lama ditaip tapi separuh jalan, now aku sudahkan untuk tatapan semua.…

Tiada hasil carian ditemui