Showing posts from 2010

My Status in 2010

ok yang ni gua buat bila gua nampak kwn gua post application kat wall fb dia...…

gua gembira

first sekali masa gua tulis kat blog gua sendiri ni gua nak gelak. mari gelak..…

seekor aku

seekor aku. aku yang sedang menulis sambil berfikir apa yang patut ditulis. …

Tak Malu Ke Woi....

Tak malu ke woi. Geram. Sakit hati bila naik tren dan nampakla makhluk bumi …

TomBoi..

Dulu aku ada kawan. Kawan aku ni pompuan. Tapi dia ganas. Dia tomboy. Dia banya…

Blackie di cabul

Tadi baru je BW then baca entry kat situ hampir/lebih dari 5 kali blogger tu tu…

aku dan kerjaya

Dulu aku pernah janji pada diri sendiri yang aku akan belajar sungguh-sungguh d…

Berkorban atau terkorban.

Salam Aidil Adha Sempena raya korban yang jatuh esoknya aku secara automatic…

SeLamat ULang TAhun..

Selamat ulang tahun Eh betul ke wish macam tu, macam lagu imran ajmain kan3.…

hadiah Perkahwinan..

semalam ok tipu 2 hari lepas saya telah menjengok blog kawan saya http://myyell…

Majlis Perkahwinan 1

Entry dah lama ditaip tapi separuh jalan, now aku sudahkan untuk tatapan semua.…

fiuhh...sedar

Owh hari ini merupakan hari yang sungguh bosan. Cuba menghabiskan waktu dengan …

That is All