My Status in 2010

December 22, 2010
ok yang ni gua buat bila gua nampak kwn gua post application kat wall fb dia...gua secara automatik cepat try. sbb mcm meng excitedkan..sete...
My Status in 2010 My Status in 2010 Reviewed by dieya on December 22, 2010 Rating: 5

gua gembira

December 22, 2010
first sekali masa gua tulis kat blog gua sendiri ni gua nak gelak. mari gelak..hahahahhahahaha memang nak gelak, sebab tadi gua separa nak m...
gua gembira gua gembira Reviewed by dieya on December 22, 2010 Rating: 5

seekor aku

December 15, 2010
seekor aku. aku yang sedang menulis sambil berfikir apa yang patut ditulis. aku yang dulunya tak pernah kering idea untuk buat kawan2 aku...
seekor aku seekor aku Reviewed by dieya on December 15, 2010 Rating: 5

my first try..not bad

December 13, 2010
Selama hidup 25 tahun di muka Bumi(Alhamdulilah) baru hari ni for the first time i tried makan nasi on banana leave. Ok jakun. Hahhahah. Itu...
my first try..not bad my first try..not bad Reviewed by dieya on December 13, 2010 Rating: 5

Sharing is Caring

December 08, 2010
Setiap kali selepas solat selalu berdoa walaupun pendek agar aku selalu jadi yang terbaik di mata suami aku. itulah kerisauan aku selepas be...
Sharing is Caring Sharing is Caring Reviewed by dieya on December 08, 2010 Rating: 5

Tak Malu Ke Woi....

December 03, 2010
Tak malu ke woi. Geram. Sakit hati bila naik tren dan nampakla makhluk bumi di Malaysia ni langsung tak de perasaan belas. Patutlah gejal...
Tak Malu Ke Woi.... Tak Malu Ke Woi.... Reviewed by dieya on December 03, 2010 Rating: 5

emo 1

December 03, 2010
Dah seminggu aku duk peram entry ni. Semangat berkobar-kobar nak update last-last end up dengan click save button je. Badan aku penat. Stami...
emo 1 emo 1 Reviewed by dieya on December 03, 2010 Rating: 5

TomBoi..

November 24, 2010
Dulu aku ada kawan. Kawan aku ni pompuan. Tapi dia ganas. Dia tomboy. Dia banyak kawan lelaki. Dia kawan lelaki sebab dia rasa dia lelaki (k...
TomBoi.. TomBoi.. Reviewed by dieya on November 24, 2010 Rating: 5

Blackie di cabul

November 23, 2010
Tadi baru je BW then baca entry kat situ hampir/lebih dari 5 kali blogger tu tulis dem untuk entry yang pendek. Dan aku turut terpengaruh na...
Blackie di cabul Blackie di cabul Reviewed by dieya on November 23, 2010 Rating: 5

aku dan kerjaya

November 22, 2010
Dulu aku pernah janji pada diri sendiri yang aku akan belajar sungguh-sungguh dan dapat kerja yang bagus dan yang aku suka. Aku tak akan bua...
aku dan kerjaya aku dan kerjaya Reviewed by dieya on November 22, 2010 Rating: 5

Berkorban atau terkorban.

November 16, 2010
Salam Aidil Adha Sempena raya korban yang jatuh esoknya aku secara automatic menaip entry berkisar tentang korban, pengorbanan, dikorbank...
Berkorban atau terkorban. Berkorban atau terkorban. Reviewed by dieya on November 16, 2010 Rating: 5

Aku yang terpilih

November 11, 2010
Pernah tak berlaku dalam hidup korang yang kawan2 baik atau kawan tempat kerja bagitaw satu rahsia besar kat korang pastu dia cakap, ‘janji ...
Aku yang terpilih Aku yang terpilih Reviewed by dieya on November 11, 2010 Rating: 5
bongek..agak tidak sopan jadi yang sesuai ialah ngek bongek..agak tidak sopan jadi yang sesuai ialah ngek Reviewed by dieya on November 11, 2010 Rating: 5

cis..benci

November 10, 2010
Ok mari bercerita tentang tempat yang sedang aku duduki. Aku tidak berapa sukai tempat yang aku duduki sekarang. Penuh dengan orang yang ber...
cis..benci cis..benci Reviewed by dieya on November 10, 2010 Rating: 5

cacing-an

November 09, 2010
Setiap orang dikurniakan kelebihan dan kelemahan masing2. Aku juga ada kelebihan dah kelemahan semestinya. Dimana wujudnya kelemahan adalah ...
cacing-an cacing-an Reviewed by dieya on November 09, 2010 Rating: 5

SeLamat ULang TAhun..

November 09, 2010
Selamat ulang tahun Eh betul ke wish macam tu, macam lagu imran ajmain kan3. Well saya tahu saya telah terlambat mengupdate entry berkait...
SeLamat ULang TAhun.. SeLamat ULang TAhun.. Reviewed by dieya on November 09, 2010 Rating: 5

Entry Di Hari Isnin

November 01, 2010
Sewaktu berada di dalam tandas aku memang banyak berfikir. Entah aku seorang je yang macam ni atau ada beribu lagi umat lain yang senasib de...
Entry Di Hari Isnin Entry Di Hari Isnin Reviewed by dieya on November 01, 2010 Rating: 5

hadiah Perkahwinan..

October 26, 2010
semalam ok tipu 2 hari lepas saya telah menjengok blog kawan saya http://myyellowsunflower.blogspot.com/  and entry yang ditaip saya rasaka...
hadiah Perkahwinan.. hadiah Perkahwinan.. Reviewed by dieya on October 26, 2010 Rating: 5
Malaysia Boleh Malaysia Boleh Reviewed by dieya on October 21, 2010 Rating: 5

bila aku sudah tiada

October 20, 2010
Bila aku bercakap..apa yang aku sampaikan pasti disalah erti. Mungkin kekurangan aku disitu, penggunaan kata kerja, kata nama dan seangakata...
bila aku sudah tiada bila aku sudah tiada Reviewed by dieya on October 20, 2010 Rating: 5

Majlis Perkahwinan 1

October 20, 2010
Entry dah lama ditaip tapi separuh jalan, now aku sudahkan untuk tatapan semua. Fifie this special for you.. Salam. Aku kepenatan yang tera...
Majlis Perkahwinan 1 Majlis Perkahwinan 1 Reviewed by dieya on October 20, 2010 Rating: 5

aku terfikir

October 20, 2010
Aku ada persoalan yang berlegar-legar dalam kepala otak sekarang. Jadi aku kongsikan bersama: 1. Suatu malam, dalam pukul 8 lebih aku dapa...
aku terfikir aku terfikir Reviewed by dieya on October 20, 2010 Rating: 5

yerkkk....

October 19, 2010
aku sangat perasan setiap kali nak menaip entry mesti perkataan ‘owh’ nak keluar dulu dari mulut dan saya sedaya upaya akan cuba elakkan men...
yerkkk.... yerkkk.... Reviewed by dieya on October 19, 2010 Rating: 5

bilamana

October 18, 2010
Bilamana Bila hati tak peduli Bila hati mati Bila hati tiada rasa Bila hati merajuk Bila hati rasa dikhianati Bila – bila masa s...
bilamana bilamana Reviewed by dieya on October 18, 2010 Rating: 5

A day to remember

October 18, 2010
Starting my day called my beloved husband and crying on the phone for almost 20 minutes. (mesti stress kan hari2 i nanges..hihiih love u) E...
A day to remember A day to remember Reviewed by dieya on October 18, 2010 Rating: 5

grrrrrr

October 15, 2010
Rasa terpaksa. Rasa terbeban. Rasa tertekan. Rasa nak muntah. Rasa terkurung. Rasa pening berputar-putar. Rasa mahu hentakkan kepala, dan ak...
grrrrrr grrrrrr Reviewed by dieya on October 15, 2010 Rating: 5

sambungan..evaluation

October 11, 2010
Selepas menaip entry berkecamuk tadi aku teruskan dengan luahan hati aku tentang tempat kerja. Wujudnya entry ini kerana saya kurang menyuka...
sambungan..evaluation sambungan..evaluation Reviewed by dieya on October 11, 2010 Rating: 5

evaluation.

October 11, 2010
Aku memang suka memerhati, tak kire la orang ke, haiwan ke, tumbuhan ke, atau diri sendiri, pas memerhati aku akan mengkritik dan bercakap-c...
evaluation. evaluation. Reviewed by dieya on October 11, 2010 Rating: 5

...SEBAB....

October 11, 2010
Setiap manusia yang bertindak balas, menjalani kehidupan tidak kira normal atau pun tidak, yang memang dan akan membuat keputusan, yang dina...
...SEBAB.... ...SEBAB.... Reviewed by dieya on October 11, 2010 Rating: 5

maaf yang terakhir..

September 27, 2010
kalau ini fitri yang terakhir saya ingin: 1. Solat lima waktu 2. Berpuasa 30 hari di bulan Ramadhan 3. Berhenti merokok 4. Mendapat kem...
maaf yang terakhir.. maaf yang terakhir.. Reviewed by dieya on September 27, 2010 Rating: 5

owh VitC

September 27, 2010
Rasa sedikit kurang bagus semenjak minggu lepas sebab selesema yang teruk ini tidak mahu pergi dari hidup saya. mak memang da membebel sej...
owh VitC owh VitC Reviewed by dieya on September 27, 2010 Rating: 5

saat ini

September 20, 2010
Today rasa nak sepak kepala sendiri dush3 aouchh sakit. Sangat malas untuk bekerja mungkin kerana hari isnin atau memang sengaja mencari ala...
saat ini saat ini Reviewed by dieya on September 20, 2010 Rating: 5

Selamat Hari Lebaran

September 08, 2010
Yea..Selamat Berhari Raya..tahun ni sungguh nervous sebab ada dengar ura-ura yang raya bakal jatuh pada hari khamis iaitu esok dan aku masih...
Selamat Hari Lebaran Selamat Hari Lebaran Reviewed by dieya on September 08, 2010 Rating: 5

berTuah

September 03, 2010
Saya amat bersemangat harini. Syukur ke hadrat ilahi di atas nikmat kurniaan perasaan ini. Syukur yg melimpah ruah. Saya amalkan membaca ...
berTuah berTuah Reviewed by dieya on September 03, 2010 Rating: 5

Akukah yg bersalah

August 25, 2010
Hari ini Allah tunjukkan sesuatu yang berharga buat aku. untuk kehidupan aku. di masa lalu dan juga masa hadapan. Aku tidak merungut kenapa ...
Akukah yg bersalah Akukah yg bersalah Reviewed by dieya on August 25, 2010 Rating: 5

BerPuasa

August 17, 2010
Owh dari pagi lagi hati terlonjak2 gembira nak menaip sesuatu di blog. Sempena ramadhan kali ini syukur masih lagi diberikan peluang untuk b...
BerPuasa BerPuasa Reviewed by dieya on August 17, 2010 Rating: 5

dan

August 05, 2010
aku pasti semua pernah merasai kegagalan. kekecewaan. aku manusia biasa lebih spesifik lagi wanita biasa yang penuh dengan emosi. ya aku se...
dan dan Reviewed by dieya on August 05, 2010 Rating: 5

Hadiah utk Saya

August 03, 2010
Saya sayang mak saya Saya sayang abah saya Saya sayang manja dan yoyen Dan paling penting saya sayang En.Zamri!! Mmmuahhh!!!
Hadiah utk Saya Hadiah utk Saya Reviewed by dieya on August 03, 2010 Rating: 5

Sebab semuanya Kerana awak.

August 01, 2010
(entry ni dah lama ditulis..suatu perasaan ketika dulu...internet penghalangnya..jd aku post kan sekarang) Ok entry ni khas untuk awak. Ye...
Sebab semuanya Kerana awak. Sebab semuanya  Kerana awak. Reviewed by dieya on August 01, 2010 Rating: 5

Aku Sangat Letih

August 01, 2010
Aku sangat letih. 1. Aku sangat letih bila aku kena ingatkan orang untuk ingatkan aku. 2. Aku sangat letih bila aku kena ingatkan orang...
Aku Sangat Letih Aku Sangat Letih Reviewed by dieya on August 01, 2010 Rating: 5

part 2

July 28, 2010
Assalamualaikum.. kali ni nak share part yang seterusnya trip to Beirut..lebih kurang 2 minggu je lagi kami akan meninggalkan Beirut. So unt...
part 2 part 2 Reviewed by dieya on July 28, 2010 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.