Tunjukkan catatan dari 2010

gua gembira

first sekali masa gua tulis kat blog gua sendiri ni gua nak gelak. mari gelak..…

seekor aku

seekor aku. aku yang sedang menulis sambil berfikir apa yang patut ditulis. …

Tak Malu Ke Woi....

Tak malu ke woi. Geram. Sakit hati bila naik tren dan nampakla makhluk bumi …

TomBoi..

Dulu aku ada kawan. Kawan aku ni pompuan. Tapi dia ganas. Dia tomboy. Dia banya…

Blackie di cabul

Tadi baru je BW then baca entry kat situ hampir/lebih dari 5 kali blogger tu tu…

hadiah Perkahwinan..

semalam ok tipu 2 hari lepas saya telah menjengok blog kawan saya http://myyell…

Majlis Perkahwinan 1

Entry dah lama ditaip tapi separuh jalan, now aku sudahkan untuk tatapan semua.…

Tiada hasil carian ditemui