Showing posts from 2014

Makan Di Aroma Ikan Bakar jeram

Makan Di Aroma Ikan Bakar jeram  Oleh sebab aku ni memang penggemar mak…

Manjakan diri dekat GossipRoom7 ... massage

As salam. Meh nak cerita tempat best yang boleh melegakan stress dan menye…

Pasal Anak.. Ikhwan Hafeez

As Salam Sibuk sekarang dengan cuti dan aktiviti akhir tahun. Patutnya akh…

Pengalaman Shopping online di Nile.. Seronok

As  Salam. Semalam kegembiraan terpancar bila selesai shopping online deka…

Syurga sebelum syurga sebenarnya dan hidup lebih hidup dari kehidupan sebenarnya

Gelak-gelak jugak tapi aku sedang memendam rasa.  Rasa kecewa.  Rasa tid…

Doa ibu..mama..mak..umi.. impian..harapan dan pesanan

Anak-anakku, Waktu semakin menghambatku, menjadikan daku lemah dan semakin …

kisah Mah, dan suami curang dengan si Zulaikha

As salam. Sekarang kan tengah viral di internet pasal surat Mah yang maafk…

Kalau dah singa.. singa la jua sampai akhirnya

As Salam, Perwatakan aku semasa di pejabat dan rumah memang dua karektar y…

Jika terpaksa membenci

Sumber inspirasi: Jika terpaksa membenci, jangan ketara. Sembunyikan bersama…

Aku terima nikahnya.

As salam Nak menaip tapi tak nak buat entry sampah. Jadi aku update sekad…

Bercuti di Bukit Gambang Resort City

Bercuti di Bukit Gambang Resort City  As salam ini adalah entry tertangguh …

Mudahnya Menjemput Rezeki 0.1

Mudahnya Menjemput Rezeki 0.1 Tadi baca buku mudahnya menjemput rezeki. B…

sahabat, kawan, dan tafsiran

Sahabat adalah orang yang senang kita nak bertegur sapa dan berborak. Or…

Cerita Raya.. Syawal ke-23 baru nak keluar

As Salam,  Cerita pasal raya, masa aku menaip entry ni aku masih tersenyum…

Masalah reading list di dashboard tak keluar semua

Ini sambungan dari entry baru beberapa minit aku publish tadi.  Masalah read…

Dashboard aku demam.. tolong ini masalah ni

Sejak dari semalam bila log in ke blogspot jadi macam ni.  Tak keluar la pul…

kawan..

aku berkawan dan aku punya misi bukan sekadar berkawan kalau boleh biarlah…

Bercuti di Pulau Langkawi

Bercuti di Pulau Langkawi Menceritakan semula pengalaman aku bercuti   …

50 Perkara Harus Buat Sebelum Tinggalkan Dunia

50 Perkara Harus Buat Sebelum Tinggalkan Dunia Sekadar berkongsi.Macam aku…

Pengalaman Cabut Gigi Dan Tips Penjagaan Selepas Gigi Dicabut

Pengalaman Cabut Gigi Dan Tips Penjagaan Selepas Gigi Dicabut Kali ni aku…

Pengalaman Cabut Gigi di Klinik Pergigian Shahar

Salam, Masa cuti CNY aritu aku balik bercuti di kampung. Kemain seronok n…

Sabar Didik Anak Dua Tahun

Sabar Didik Anak Dua Tahun Semalam or kerap kali jadi Ikhwan semakin me…

Load More Posts That is All