part 2

July 28, 2010
Assalamualaikum.. kali ni nak share part yang seterusnya trip to Beirut..lebih kurang 2 minggu je lagi kami akan meninggalkan Beirut. So unt...
part 2 part 2 Reviewed by dieya on July 28, 2010 Rating: 5

Beirut part 1

July 24, 2010
kali ni nak share part 1 journey to Beirut okeh..oleh kerana bnyk cerita yg ingn dikongsi so start dgn entry yg pertama dl..so enjoy.. * m...
Beirut part 1 Beirut part 1 Reviewed by dieya on July 24, 2010 Rating: 5

fiuhh...sedar

July 23, 2010
Owh hari ini merupakan hari yang sungguh bosan. Cuba menghabiskan waktu dengan perkara-perkara yang boleh buat aku sendiri tertidur. Erm sem...
fiuhh...sedar fiuhh...sedar Reviewed by dieya on July 23, 2010 Rating: 5

saya cedera

July 22, 2010
owh..owh ..owh sy merasa amat tertekan..sgt2..rs kepala ingin meletup..dum..dum..dum..hati sy berkocak hebat..selepas dpt berita td betul2 b...
saya cedera saya cedera Reviewed by dieya on July 22, 2010 Rating: 5

SeBelum dan sElepas

July 19, 2010
SebelUm: "girls...we have a good news for u..u r going to Beirut next week and will join 1 month training on application..ur flight w...
SeBelum dan sElepas SeBelum dan sElepas Reviewed by dieya on July 19, 2010 Rating: 5

rs marah

July 15, 2010
ya aku rs bangang kali ni sbb tu aku menaip jari punya laju nak tekan keyboard(yaka keyboard..who care) aku rasa marah pada pagi ini, beng...
rs marah rs marah Reviewed by dieya on July 15, 2010 Rating: 5

keluar dari garisan

July 15, 2010
"Bila keselesaan mencapai tahap maksima, diri mula lupakan daratan. Lupakan tanah yang dipijak. Kaki gembira tidak menanggung beban. Ha...
keluar dari garisan keluar dari garisan Reviewed by dieya on July 15, 2010 Rating: 5

sepi

July 01, 2010
Ya pertama kali terus menaip entry dan terus di post ke dalam blog. Adus. Berkecamuk. Perasaan aku bl hbs berjalan2 ke tempat halaman luah...
sepi sepi Reviewed by dieya on July 01, 2010 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.