hadiah Perkahwinan..

October 26, 2010
semalam ok tipu 2 hari lepas saya telah menjengok blog kawan saya http://myyellowsunflower.blogspot.com/  and entry yang ditaip saya rasaka...
hadiah Perkahwinan.. hadiah Perkahwinan.. Reviewed by dieya on October 26, 2010 Rating: 5
Malaysia Boleh Malaysia Boleh Reviewed by dieya on October 21, 2010 Rating: 5

bila aku sudah tiada

October 20, 2010
Bila aku bercakap..apa yang aku sampaikan pasti disalah erti. Mungkin kekurangan aku disitu, penggunaan kata kerja, kata nama dan seangakata...
bila aku sudah tiada bila aku sudah tiada Reviewed by dieya on October 20, 2010 Rating: 5

Majlis Perkahwinan 1

October 20, 2010
Entry dah lama ditaip tapi separuh jalan, now aku sudahkan untuk tatapan semua. Fifie this special for you.. Salam. Aku kepenatan yang tera...
Majlis Perkahwinan 1 Majlis Perkahwinan 1 Reviewed by dieya on October 20, 2010 Rating: 5

aku terfikir

October 20, 2010
Aku ada persoalan yang berlegar-legar dalam kepala otak sekarang. Jadi aku kongsikan bersama: 1. Suatu malam, dalam pukul 8 lebih aku dapa...
aku terfikir aku terfikir Reviewed by dieya on October 20, 2010 Rating: 5

yerkkk....

October 19, 2010
aku sangat perasan setiap kali nak menaip entry mesti perkataan ‘owh’ nak keluar dulu dari mulut dan saya sedaya upaya akan cuba elakkan men...
yerkkk.... yerkkk.... Reviewed by dieya on October 19, 2010 Rating: 5

bilamana

October 18, 2010
Bilamana Bila hati tak peduli Bila hati mati Bila hati tiada rasa Bila hati merajuk Bila hati rasa dikhianati Bila – bila masa s...
bilamana bilamana Reviewed by dieya on October 18, 2010 Rating: 5

A day to remember

October 18, 2010
Starting my day called my beloved husband and crying on the phone for almost 20 minutes. (mesti stress kan hari2 i nanges..hihiih love u) E...
A day to remember A day to remember Reviewed by dieya on October 18, 2010 Rating: 5

grrrrrr

October 15, 2010
Rasa terpaksa. Rasa terbeban. Rasa tertekan. Rasa nak muntah. Rasa terkurung. Rasa pening berputar-putar. Rasa mahu hentakkan kepala, dan ak...
grrrrrr grrrrrr Reviewed by dieya on October 15, 2010 Rating: 5

sambungan..evaluation

October 11, 2010
Selepas menaip entry berkecamuk tadi aku teruskan dengan luahan hati aku tentang tempat kerja. Wujudnya entry ini kerana saya kurang menyuka...
sambungan..evaluation sambungan..evaluation Reviewed by dieya on October 11, 2010 Rating: 5

evaluation.

October 11, 2010
Aku memang suka memerhati, tak kire la orang ke, haiwan ke, tumbuhan ke, atau diri sendiri, pas memerhati aku akan mengkritik dan bercakap-c...
evaluation. evaluation. Reviewed by dieya on October 11, 2010 Rating: 5

...SEBAB....

October 11, 2010
Setiap manusia yang bertindak balas, menjalani kehidupan tidak kira normal atau pun tidak, yang memang dan akan membuat keputusan, yang dina...
...SEBAB.... ...SEBAB.... Reviewed by dieya on October 11, 2010 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.