Showing posts from December, 2011

kenapa jadi orang lain bukan kita sendiri

Penyakit senget aku dah menyerang. Aku taip entry panjang-panjang idea mencurah…

ini cerita baby demok

Tak nak cerita panjang berjela.. biar gambar bercerita.. ikhwan hafeez b Zamri…

MAke up dan conteng-conteng muka

Salam..dedulu aku boleh membebel dan bercakap tanpa henti walaupun mengarut unt…

cerita cinta Elysa

Semalam laki i excited nak tengok episod last cinta Elysa. punya la excited je…

Ramly Burger Ada DNA Khinzir

Ramly Burger Ada DNA Khinzir Kalau ada sesiapa ada sesiapa baca entry pasal…

Franfruktur Lembu Ramly pakai DNA Khinzir..

Astagfirullah. Elok tadi selepas lunch dapat email dari kawan aku. Ok sang…

let's kick off

Selamat pagi semua. Harap sentiasa sihat ceria dan bergembira selalu. Bersyukur…

kamu tahu tak?

1.        Kambing biri-biri yang gemuk kat New Zealand tu yang bulu tebal tu ti…

Load More Posts That is All