Showing posts from 2012

Allah tidak Pekak

Alhamdulillah bertemu sekali lagi di Hari Jumaat. Syukur masih dipanjangkn u…

tulang rapuh

As Salam, Rabu. Keadaan kembali tenang dengan penat lelah setelah mengharungi…

yeass saya menang Syed Mokhtar Albukhary-A Biography

As Salam, ehem2 entry kali ni sangat teruja sebab apa? sebab macam kat bawah n…

Jumaat

As Salam,  yep2 yippi today is Friday. Alhamdulillah masih bernafas. malam ta…

Bila kita tersedar sebab sakit

As Salam, Rasa insaf sangat bila diri setiap saat dengar berita tentang kesus…

kesilapan aku

Tahu kenapa aku selalu lupa tarikh, tempat dan dengan siapa untuk sesuatu per…

Berkata Imam Al-Ghazali:

Berkata Imam Al-Ghazali: "Jika engkau ingin mengikut jejak para Ima…

kuterima khabar mu dengan redha

As salam you all semua. apa khabar hari ini?? Meletop? Gembira? sakit hati? …

tora datang lagi..kemain ko hebat

As Salam taraa… lama gila tak update. Perlu ek update? Oppp hahhaha. Ok setel…

harus bagaimana aku nak tolong...

As Salam, kalau masih ingat entry aku pasal  ahmad-muhammadnam…

proses pekerjaan duniawi semata

As Salam semua,... ambik kau tajuk xboleh blah.  Ok hari ni and esok tak …

Ahmad Muhammad..nama kamu

1.  As Salam, dari mana patut mula. Kesedihan melanda keluarga kami. Keh…

patutkah aku pergi

As Salam, sayup2 kedengaran syaitan berbisik di telinga suh aku buat jahat.…

patutnya entry selasa lalu yang monyok

As salam, arini ada hari monyok sedunia. Hari aku paling tak suka setelah is…

lumrah hidup

As salam, Semalam aku gaduh dengan laki aku. apeda gaduh dengan laki pun …

Tip menaiki teksi ikhlas dari saya untuk anda

Masa naik teksi pagi tadi teringat kisah yang suami share dalam email. Dah …

Pen..pen..pen...penatttt

As salam, ah dui. Penatnya diri ini. Macam perdana menteri je. Ok isnin aritu…

demam selesema dan raya dan mood swing

As Salam, Burp kenyang makan arini. Alhamdulillah murah rezeki banyak ma…

gaduh adik beradik

As salam Selalu bercakaran dengan adik beradik tak? Bagi aku yang ada ad…

PuasA 2012

As salam, Kembali bersiaran. Last post is on 11 th July yang lepas..now?…

Feed A Family - Viva Palestina

As Salam, Aku ada follow Wardina nya FB. So dia ada promote menderma untu…

Adil bukan aidil ok

Adil bukan aidil ok Taw tak aku keciwa dengan kerja. Kenapa aku kecewa.…

ikhwan sepuluh bulan and demam campaknya

minggu yang lepas

As salam, Sejak semalam hati melonjak-lonjak nak menulis. Last Sunday ar…

majunya dunia

ehsan google image As salam, Dunia sudah berubah kan? Banyak sangat beru…

masalah berat badan masalah dunia

credit to google image As salam semua, Ok penduduk dunia, aku ada masa…

Ikhwan yang botak sudah

As salam, Yea...selamat hari selasa guys..moga semua ceria menjalani ke…

random talk

Random talk 1. Arini ternampak kawan office tengok website kedai bunga …

Lelaki ajal rempuh belakang treler..lelaki tu kawan aku

Al Fatihah untuk kawan aku yang baru meninggal pagi semalam. Kawan yang aku…

sila upgrade..kalau tak???

Tadi saja godek old interface blogger ni, tetiba nak tukar old la kan..tup-tup…

Hari yang penuh dengan emosi

Aku rasa mahu menangis. Beberapa bulan lepas ada follow blog moon, cerita pas…

Load More Posts That is All