Tunjukkan catatan dari 2012

Allah tidak Pekak

Alhamdulillah bertemu sekali lagi di Hari Jumaat. Syukur masih dipanjangkn u…

Bila kita tersedar sebab sakit

As Salam, Rasa insaf sangat bila diri setiap saat dengar berita tentang kesus…

kuterima khabar mu dengan redha

As salam you all semua. apa khabar hari ini?? Meletop? Gembira? sakit hati? …

proses pekerjaan duniawi semata

As Salam semua,... ambik kau tajuk xboleh blah.  Ok hari ni and esok tak …

Ahmad Muhammad..nama kamu

1.  As Salam, dari mana patut mula. Kesedihan melanda keluarga kami. Keh…

gaduh adik beradik

As salam Selalu bercakaran dengan adik beradik tak? Bagi aku yang ada ad…

Adil bukan aidil ok

Adil bukan aidil ok Taw tak aku keciwa dengan kerja. Kenapa aku kecewa.…

Hari yang penuh dengan emosi

Aku rasa mahu menangis. Beberapa bulan lepas ada follow blog moon, cerita pas…

Ujian untuk manusia..ujian untuk peperiksaan

Semua manusia dalam duni ni ada ujian. Tak kira kaya, miskin, muda dan tu…

kalau dah namanya perempuan mesti ada entry macam ni

sebab hati tak tenteram gambar kena besar gabak.. Ok dari pagi hati ta…

cikuan 8 bulan ..cikebom cikebom

Salam jumaat. Di atas tu cikuan..anak lelaki aku..ha aku ada anak …

semuanya pinjaman

Malam semalam, sejam sebelum masuk hari ni dapat panggilan dari kampung, my M…

Punca Hati Tidak Tenang

Kenapa hati mudah tak tenang? Sebab iman tak kuat, asas mudah goyah..amalan waj…

DownTown..kat LuBnan (ni ada dlm draft aku..lama dulu)

Hey guys kali ni meneruskan entry bercerita tenteng tempat menarik di Beirut la…

Ikhwan Tunggu Mama

Assalamualaikum. Arini jumaat.  Hari bersuka ria, macam hari raya. Agak relak s…

Perkembangan Ikhwan 6 Bulan

Perkembangan Ikhwan 6 Bulan Nak cerita pasal my baby. My baby dah masuk 6…

hilang ingatan

Assalamualaikum, Ape khabar semua? ada baik? Dah makan? Solat? Aku belum lagi.…

siput lagi laju

Salam semua, Semakin hari semakin malas nak menulis kat sini. Kehidupan macam …

aku Mengandung?

Salam, Dah seminggu kot aku pening-pening kepala pusing-pusing nak muntah. Ops…

gosok gigi dengan pencuci muka..

Pernah sibuk melampau? Pernah rasa nak muntah sebab otak failed nak fikir bend…

Mungkin pelik mungkin benar

Perempuan cantik dan seksi Mungkin dia percaya dia tu cantik dan mungkin ada o…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui