Lelaki ajal rempuh belakang treler..lelaki tu kawan aku Lelaki ajal rempuh belakang treler..lelaki tu kawan aku Reviewed by Rodiah Amir on May 24, 2012 Rating: 5
sila upgrade..kalau tak??? sila upgrade..kalau tak??? Reviewed by Rodiah Amir on May 23, 2012 Rating: 5
Hari yang penuh dengan emosi Hari yang penuh dengan emosi Reviewed by Rodiah Amir on May 23, 2012 Rating: 5
Ujian untuk manusia..ujian untuk peperiksaan Ujian untuk manusia..ujian untuk peperiksaan Reviewed by Rodiah Amir on May 21, 2012 Rating: 5
kalau dah namanya perempuan mesti ada entry macam ni kalau dah namanya perempuan mesti ada entry macam ni Reviewed by Rodiah Amir on May 10, 2012 Rating: 5

baby kena dera..

May 09, 2012
As salam. Semua. hati sentap tadi bila semua kecoh kat FB masing-masing bercakap pasal video baby kene dera dengan pengasuh. Macam-macam k...
baby kena dera.. baby kena dera.. Reviewed by Rodiah Amir on May 09, 2012 Rating: 5
fikirkan sebelum terlambat yooo fikirkan sebelum terlambat yooo Reviewed by Rodiah Amir on May 08, 2012 Rating: 5
cikuan 8 bulan ..cikebom cikebom cikuan 8 bulan ..cikebom cikebom Reviewed by Rodiah Amir on May 04, 2012 Rating: 5

semuanya pinjaman

May 03, 2012
Malam semalam, sejam sebelum masuk hari ni dapat panggilan dari kampung, my MIL masuk wad. Stroke attack. Risaunya hati. Lepas dapat call ...
semuanya pinjaman semuanya pinjaman Reviewed by Rodiah Amir on May 03, 2012 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.