Raksasa gorgon telah membesar Raksasa gorgon telah membesar Reviewed by Rodiah Amir on February 22, 2013 Rating: 5

jadilah anjing bukan ayam

February 22, 2013
As Salam, Tadi dalam teksi pakcik tu asyik mengeluh. mana tak mengeluhnya bila orang lalu lintas sesuka hati. kenderaan lain pun asyik ci...
jadilah anjing bukan ayam jadilah anjing bukan ayam Reviewed by Rodiah Amir on February 22, 2013 Rating: 5

Rawak..rawan

February 21, 2013
Seorang anak mendapat berita bila doctor sahkan ayahnya mengidap penyakit barah hati dan punya masa sebulan untuk hidup. Bertambah derita ...
Rawak..rawan Rawak..rawan Reviewed by Rodiah Amir on February 21, 2013 Rating: 5

I is jatuh cinta

February 08, 2013
As Salam, Today is Jumaat. Well semua tahu tak yah sebuk nak bagitahu. Sedikit kemengongan today bcos baru shj membaca belog-belog y...
I is jatuh cinta I is jatuh cinta Reviewed by Rodiah Amir on February 08, 2013 Rating: 5

bersyukur

February 07, 2013
As Salam, dalam kehidupan seharian aku jumpa ramai orang. orang yang sama hampir setiap hari dan ada orang baru yang muncul. kadang2 cuma ...
bersyukur bersyukur Reviewed by Rodiah Amir on February 07, 2013 Rating: 5

Sakit leher dan ubatnya

February 01, 2013
As Salam,  Macamana boleh sakit leher pagi ni aku pun tak sure. Allah nak bagi banyak plak aku tanya kan. hurm tapi sakit leher ni betul2...
Sakit leher dan ubatnya Sakit leher dan ubatnya Reviewed by Rodiah Amir on February 01, 2013 Rating: 5

Let's do it

February 01, 2013
If you want something you never had, do something you have never done. Don't go the way life takes you. Take the life the way ...
Let's do it Let's do it Reviewed by Rodiah Amir on February 01, 2013 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.