TomBoi..

November 24, 2010
Dulu aku ada kawan. Kawan aku ni pompuan. Tapi dia ganas. Dia tomboy. Dia banyak kawan lelaki. Dia kawan lelaki sebab dia rasa dia lelaki (k...
TomBoi.. TomBoi.. Reviewed by dieya on November 24, 2010 Rating: 5

Blackie di cabul

November 23, 2010
Tadi baru je BW then baca entry kat situ hampir/lebih dari 5 kali blogger tu tulis dem untuk entry yang pendek. Dan aku turut terpengaruh na...
Blackie di cabul Blackie di cabul Reviewed by dieya on November 23, 2010 Rating: 5

aku dan kerjaya

November 22, 2010
Dulu aku pernah janji pada diri sendiri yang aku akan belajar sungguh-sungguh dan dapat kerja yang bagus dan yang aku suka. Aku tak akan bua...
aku dan kerjaya aku dan kerjaya Reviewed by dieya on November 22, 2010 Rating: 5

Berkorban atau terkorban.

November 16, 2010
Salam Aidil Adha Sempena raya korban yang jatuh esoknya aku secara automatic menaip entry berkisar tentang korban, pengorbanan, dikorbank...
Berkorban atau terkorban. Berkorban atau terkorban. Reviewed by dieya on November 16, 2010 Rating: 5

Aku yang terpilih

November 11, 2010
Pernah tak berlaku dalam hidup korang yang kawan2 baik atau kawan tempat kerja bagitaw satu rahsia besar kat korang pastu dia cakap, ‘janji ...
Aku yang terpilih Aku yang terpilih Reviewed by dieya on November 11, 2010 Rating: 5
bongek..agak tidak sopan jadi yang sesuai ialah ngek bongek..agak tidak sopan jadi yang sesuai ialah ngek Reviewed by dieya on November 11, 2010 Rating: 5

cis..benci

November 10, 2010
Ok mari bercerita tentang tempat yang sedang aku duduki. Aku tidak berapa sukai tempat yang aku duduki sekarang. Penuh dengan orang yang ber...
cis..benci cis..benci Reviewed by dieya on November 10, 2010 Rating: 5

cacing-an

November 09, 2010
Setiap orang dikurniakan kelebihan dan kelemahan masing2. Aku juga ada kelebihan dah kelemahan semestinya. Dimana wujudnya kelemahan adalah ...
cacing-an cacing-an Reviewed by dieya on November 09, 2010 Rating: 5

SeLamat ULang TAhun..

November 09, 2010
Selamat ulang tahun Eh betul ke wish macam tu, macam lagu imran ajmain kan3. Well saya tahu saya telah terlambat mengupdate entry berkait...
SeLamat ULang TAhun.. SeLamat ULang TAhun.. Reviewed by dieya on November 09, 2010 Rating: 5

Entry Di Hari Isnin

November 01, 2010
Sewaktu berada di dalam tandas aku memang banyak berfikir. Entah aku seorang je yang macam ni atau ada beribu lagi umat lain yang senasib de...
Entry Di Hari Isnin Entry Di Hari Isnin Reviewed by dieya on November 01, 2010 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.