Showing posts from November, 2010

TomBoi..

Dulu aku ada kawan. Kawan aku ni pompuan. Tapi dia ganas. Dia tomboy. Dia banya…

Blackie di cabul

Tadi baru je BW then baca entry kat situ hampir/lebih dari 5 kali blogger tu tu…

aku dan kerjaya

Dulu aku pernah janji pada diri sendiri yang aku akan belajar sungguh-sungguh d…

Berkorban atau terkorban.

Salam Aidil Adha Sempena raya korban yang jatuh esoknya aku secara automatic…

SeLamat ULang TAhun..

Selamat ulang tahun Eh betul ke wish macam tu, macam lagu imran ajmain kan3.…

Load More Posts That is All