Sabarlah hati

August 23, 2011
Sabarlah hati Salam, lama tak menaip kat blog. Kenapa? Sebab aku penat. Aku penat menunggu. Dan macam2 yang berlaku dalam kehidupa...
Sabarlah hati Sabarlah hati Reviewed by Rodiah Amir on August 23, 2011 Rating: 5

Sedihla

August 15, 2011
Tuhan dengarlah luahan hati aku. Aku dalam dilema dan aku masih di persimpangan. Aku kurang upaya dan aku sudah berusaha. Tuhan tolongla...
Sedihla Sedihla Reviewed by Rodiah Amir on August 15, 2011 Rating: 5

readY ke Nak KaHwiN

August 09, 2011
Salam. Kali ni aku nak bercakap pasal perkahwinan dari kaca mata aku. itu maksudnya adalah 100% pendapat aku berdasarkan apa yang aku lalu...
readY ke Nak KaHwiN readY ke Nak KaHwiN Reviewed by Rodiah Amir on August 09, 2011 Rating: 5

entry Tertangguh

August 05, 2011
Minggu ni tulis entry satu perenggan pastu aku delete. Tulis hari-hari last-last semua aku delete. Ape kena la aku skang ni. Mood nak menuli...
entry Tertangguh entry Tertangguh Reviewed by Rodiah Amir on August 05, 2011 Rating: 5
Ramadhan pertama tanpa abah Ramadhan pertama tanpa abah Reviewed by Rodiah Amir on August 01, 2011 Rating: 5

Contact


Powered by Blogger.