Manjakan Diri Di GossipRoom7 Wangsamaju

Mari aku nak cerita tempat best yang boleh melegakan stress dan manjakan diri. Masa cuti umum, hari Sultan Selangor lepas, aku ambil keputusan nak me time dengan niat nak memanjakan diri dengan berurut. 

Dah lama follow satu instagram ni yang betul-betul dekat dengan area rumah aku. Dekat Dataran wangsa Melawati KL. Nama dia GossipRoom. 

Dia offer banyak service macam ManiPedi, Facial, Waxing, Boutique, Cafe, Makeup & Massage. 
Yang aku baru cuba which is massage la. Sebab dia buat offer 15% discount so lagi bersemangat nak cuba. 

Macam aku, sebagai new customer aku lebih suka cuba produk yang ada discount dulu.. then satisfied baru la kurang kisahnya nak bayar harga penuh untuk servis lain.

If tak best tak ada lah rasa rugi teringat-ingat sampai masuk dalam mimpi. Lol. So teruskan niat suci murni buat neck, back and shoulder massage for 1 hour.

Memang dasar aku tak suka lambat untuk appointment so masa datang memang dia baru bukak. Kira first customer. Since staff yang nak urut aku tu pukul 11.30 baru nak start urut so dia makan la dulu. Kang nak urut kena ada energy.

So bermula la urut mengurut. Yang urut aku namanya anis. Muda lagi orangnya. Cara urut pon not bad. Serasi dengan aku. 

Nak tahu serasi tak serasi bila lepas urut patutnya ada perubahan la rasa dekat badan. Macam sebelum ni pernah urut kat tempat lain. Segar tu segar badan tapi macam tak lama sangat la. 

Alhamdulillah badan tak ada lebam yang teruk. Sakit badan amat minimum.

Overall sangat puas hati, start dari nak buat appointment, layanan staff dan lain-lain amat berbaloi nak manjakan diri. Nanti boleh datang lagi.

 





Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Terbaru Lebih lama