Jimat Banyak Dengan Aplikasi Marrybrown, Memang Berbaloi-Baloi

Baru-baru ini Marrybrown mengumumkan yang mereka telah pun melancarkan aplikasi baharu mereka iaitu Aplikasi MB.

Ianya boleh dimuat turun secara percuma dan tersedia di Google Play Store dan juga Apple Store. Sebagai peminat bubur ayam pedas Marrybrown mestilah aku pun turut teruja bila dah ada MB Ap ni.

Antara tawaran menarik yang ada seperti Marrybrown's Crispy Chicken dijual pada harga RM1 sahaja. Memang jimat banyak dan semestinya berbaloi-baloi. 

Bukan setakat itu sahaja, banyak lagi tawaran menarik yang ada seperti Chicken Burger, MB Kiddy Meals, dan Nasi Lemak MB. 

Kami suka singgah ke Marrybrown dalam Melawati Mall, waktu tu cuba Marrybrown Korean Sensasi Ayam Terhangat. Berpeluh makan. 


Makan-murah-guna-aplikasi-Marrybrown


Cara Tebus Tawaran Di Aplikasi Marrybrown

 

(KAEDAH 1)

Bahagian Tawaran pada tab Laman Utama:

1. Pada halaman utama, klik pada tawaran yang anda minati

2. Sebaik sahaja anda mengklik pada tawaran yang dipilih, anda akan melihat penerangan lanjut mengenai tawaran yang dipilih.

3. Tekan 'redeem'

4. Lihat tawaran yang ditebus di bawah 'Ganjaran Saya'

5. Tekan tawaran yang dipilih dan tunjuk kod QR di cawangan Marrybrown yang mengambil bahagian untuk menebus makanan anda.

 

Tawaran-jimat-Aplikasi-Marrybrown

(KAEDAH 2)

Tab Tawaran:

1. Pergi ke ‘Tawaran’ dan pilih tawaran yang anda minati

2. Sebaik sahaja anda mengklik pada tawaran yang dipilih, anda akan melihat penerangan lanjut mengenai tawaran yang dipilih.

3. Tekan ‘redeem’

4. Lihat tawaran yang ditebus di bawah 'Ganjaran Saya'

5. Tekan tawaran yang dipilih dan kilat kod QR di cawangan Marrybrown yang mengambil bahagian untuk menebus makanan anda.

 

redeem-Aplikasi-Marrybrown


Kumpul & Tebus Mata Ganjaran Aplikasi Marrybrown

Bila korang dah muat turun aplikasi Marrybrown jangan lupa untuk daftar akaun supaya nanti boleh kumpul mata ganjaran bila berbelanja.

Untuk setiap RM1 yang dibelanjakan, pengguna Aplikasi MB akan menerima 1 mata ganjaran yang boleh digunakan untuk menebus produk percuma.

Bukan tu je, Marrybrown memberi diskaun istimewa sempena bulan kelahiran peminat mereka sebanyak 40% dan banyak lagi ganjaran lain.



Ayam-1-ringgit-Marrybrown



Jadi jangan buang masa dan muat turun aplikasi Marrybrown hari ini juga. Kena cepat rebut tawaran menjimatkan dan semestinya berbaloi-baloi.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi mereka melalui saluran dia bawah:

 

Laman web: https://marrybrown.com/

Aplikasi MB: https://mbapp.marrybrown.com/

Cawangan terpilih: https://mbapp.marrybrown.com/participating-outlets/

Facebook: MarrybrownMalaysia 

Instagram: Marrybrownmy 

Twitter: MarrybrownMY 

 

 

3 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. Memamg jimat banyak ni..gila la..memang kene download

    BalasPadam
  2. Wow.. Memang berbaloi.. Nak kena redeem juga nie..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Terbaru Lebih lama