Ad Code

Redeem Birthday Cake ZUS Coffee

Sudah jadi aktiviti tahunan, setiap kali birthday ZUS Coffee akan wish birthday dan beri hadiah sebagai tanda menghargai pelanggan mereka.

Terutama pelanggan yang install aplikasi ZUS Coffee di telefon. Seperti tahun lepas, ZUS tak lupa nak hantar e-card ucapan Hari lahir dan berikan kek percuma sebagai hadiah.

Sempena hari lahir bulan lepas, Diah dapat satu slice kek percuma. Berbeza dengan tahun lepas, Diah dapat 1 slice kek percuma tanpa pembelian minima.

Tapi tahun ni pelanggan dapat redeem kek percuma dengan syarat kena beli satu slice kek baru lah layak dapat satu lagi kek. Macam beli satu percuma satu punya promosi.


Redeem-birthday-cake-zus-coffee


Redeem Birthday Cake ZUS Coffee

Kiranya bayar satu harga tapi dapat dua slice kek. Satu slice harga dia RM13.50. Okaylah sebab kek ZUS sedap. Kena sangat kalau minum bersama kopi panas CEO Latte. Rasa pahit kopi tu yang ngam.

Ada beberapa perisa kek boleh pilih diantaranya ialah Burnt Cheese Cake, Pandan Burnt Cheese Cake, Chocolate Fudge Cake, Onde Onde Cake dan Summer Berries Cheese Cake.

Pemilihan kek pula bergantung pada outlet mana yang kita pergi. Kadang-kadang ada dalam app tapi dekat outlet kek dah habis.

Outlet yang Diah pergi redeem hari tu ialah di ZUS Coffee KL East Mall. Kebetulan waktu tu bawa anak buah keluar makan dekat SuKiya.


zus-coffee


Pilihan Kek Di Outlet ZUS Coffee

Diah pilih Pandan Burnt Cheese Cake dan Summer Berries Cheese Cake. Taste wise sedaplah juga. Summer Berries tu rasa masam match dengan lemak cheese.


Pandan-Burnt-Cheese-Cake


Summer-Berries-Cheese-Cake


Kalau korang suka minum ZUS Coffee dicadangkan untuk install aplikasi di telefon. Selain dapat birthday wish & gift, boleh kumpul point dan banyak promosi ZUS suka buat.

Sambutan birthday tahun ni sangat ringkas. Faktor pertambahan usia agaknya, tak terfikir tentang hadiah langsung.

Cuma berdoa diri sentiasa sihat, terus kuat semangat dan bersyukur Tuhan masih beri peluang untuk terus hidup.

Korang doakan yang baik-baik dan doakan aku berjaya dunia akhirat ya. Terima kasih.

Post Navi

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Happy birthday dan semoga bahagia dunia dan akhirat ya Diah :)

    BalasPadam
  2. sy pun suka guna apps sbb lebih mudah & dpt point hehehe

    BalasPadam
  3. tk pernh lg try kek dkt ZUS Coffee..best dpt redeem birthday cake tu

    BalasPadam
  4. Seronok bila dapat gift macam nie.. bukan nak banyak pun kan..

    BalasPadam
  5. nak suruh kyra install app Zus dalam phone dialah...in less than 20 days birthday dia..ahakss

    BalasPadam

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.