Tony Roma’s lunch with officemate

Assalamualaikum.

Hari tu sebab Terpengaruh dengan lunch promo dekat Tony Roma’s maka gigih ajak officemate makan 
di Sunway Pyramid punya branch. 

Selalu datang Sunway hanya untuk makan Sushi King J

Makan dengan aman sebab tak ramai masa tu dan portion makanan besar yang ambil masa juga la kalau nak habiskan. Kenyang dan berbaloi-baloi.

Untuk set lunch yang di order memang dapat free roti (tak taw nama apa dan juga soup of the day) soup yang available pada hari tu ialah chicken and potato. My officemate ambil chicken and aku ambil potato. Suka sebab pekat and creamy soup dia.

For starter kami order Onion Loaf.  Second try rasa. Ok not bad. Tak la rasa pure bawang. Cruncy and makan dengan sos dia. boleh makan 3 orang.

menara Onion Loaf

ice lemon tea & potato soup
sedap cicah dengan potato soup


air ni gelas besar so boleh share dengan kawan sepatutnya

ulang tayang sebab kagum dengan bentuk dia

lamb sausage ke apa nama dia

officemate try chicken grill 

Officemate cakap dia kurang berkenan makan ayam yang dia order, tak ada perasa sangat.  Tapi menu yang aku order aku puas hati. Cukup rasa. 

Sesekali nak ubah selera ok je makan macam ni. Boleh try okeh. Harga pon tak la mahal sangat.