Penawar Resdung Tablet Resdung Tok Melah (TRTM) - www.rodiahamir.com

Lifestyle & Food Blogger. Sharing about Parenting, tutorial, Beauty Tips, Entertainment &; Nice place

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Mar 13, 2018

Penawar Resdung Tablet Resdung Tok Melah (TRTM)


Resdung medicine
Alhamdulillah baru-baru ni berpeluang mencuba satu produk kesihatan untuk merawat penyakit resdung dan menariknya ia diperkenalkan dalam bentuk tablet. First time kot jumpa, sebelum ni aku pernah jumpa produk samaada dalam bentuk kapsul atau stick yang perlu dibakar. Kagum sekejap bila dapat tahu. Produk Tablet Resdung Tok Melah (TRTM) telah dicipta dalam bentuk tablet bertujuan untuk memudahkan pengguna dan mesra kanak-kanak.

Menurut pengasasnya, bahan-bahan yang terdapat dalam tablet resdung ni adalah selamat diamalkan oleh ibu hamil dan boleh di ambil oleh kanak-kanak seawal usia 6 tahun. TRTM mengandungi bahan-bahan semulajadi seperti Habatussauda, kulit kayu manis, epal, delima, rasberi, kurma, oren & vitamin C.

Super excited nak cuba sebab aku memang ada resdung walaupun tak se kronik orang lain. Jerawat tak tumbuh kat muka tapi suka bermastautin kat belakang badan. Dah macam kertas pasir belakang badan.


Antara Khasiat TRTM ni adalah :

  • Menghentikan kegatalan hidung, telinga, mata, tekak serta badan.
  • Menghentikan kekerapan bersin & melegakan hidung tersumbat, anti radang.
  • Meningkatkan prestasi imunisasi badan dan sistem pernafasan dan melegakan selsema.
  • Mencegah serangan asma, mengurangkan kolesterol dan anti toksid
Kalau tadi merawat resdung dengan cara makan, tapi Tok Melah ni juga keluarkan Sabun Resdung yang dirumus khas dari bahan semulajadi seperti Kulit Kayu Manis, Essential Oil Cengkih, & Ekstrak kunyit. Wangi, bau rempah. Sabun dia aku tengah guna dan sangat berpuas hati. Hilang gatal-gatal. Menggunakan bahan semulajadi dan boleh digunakan oleh ibu mengandung dan juga kanak-kanak seawall umur 12 tahun.

Kebaikan Sabun Resdung ni adalah:

Dapat mengurangkan masalah kegatalan di muka, hidung & mata.

Mencerah, melembapkan, menghalus dan menganjalkan kulit wajah.

Baik untuk mengecutkan jerawat, mengurangkan cela pada wajah dan banyak lagi.

TRTM medicine Resdung


Untuk Keterangan Lanjut Layari
Page HQ TABLET RESDUNG TOK MELAH https://www.facebook.com/tabletresdungtokmelah/
 atau
Nak lebih mudah contact je no 013 4942566

No comments:

Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.